Și-a omorât prietenul în bătaie, pentru că așa se face în filmul ”Fast and Furious”

Ultima actualizare:

    Maithem Alfuraiji este victima unui crez din filmul ”Fast and Furious”facebook
Maithem Alfuraiji este victima unui crez din filmul ”Fast and Furious”facebook

Un adolescent și-a omorât prietenul în bătaie, fiind influețat de crezul filmului ”Fast and Frurious: plimbă-te sau mori”. Mai mult decât atât, acesta a înregistrat țipetele prietenului său, care îl implorau să se oprească pentru că îi face rău, și le-a publicat pe contul său de Snapchat.

Un adolescent este acuzat de crimă, după ce a publicat înregistrarea în care prietenul său țipa din toți plămânii să se oprească, dar și fotografii cu hainele sale pline de sânge pe Snapchat. Poliția din Escondido, California, a dezvăluit detalii șocante din ancheta împotriva lui Salvador Alejandro Sanchez (19 ani), acuzat că și-a ucis prietenul, Maithem Alfuraiji (20 de ani).


    Maithem Alfuraiji a murit după ce a fost bătut cu brutalitate de prietenul săufacebook
Maithem Alfuraiji a murit după ce a fost bătut cu brutalitate de prietenul săufacebook

După ce autoritățile au ascultat mărturisirile șocante ale lui Salvador, judecătorul a decis că va fi judecat ca un criminal. Cazul terifiant a avut loc pe 27 aprilie, când Sanchez și Alfuraiji, prieteni buni din copilărie, au consumat alcool în exces și au fumat marijuana. Se pare că Sanchez s-a confesat prietenului lui că este extrem de frustrat pentru că a absolvit liceul și încă este nevoit să lucreze pentru compania tatălui său.

Cei doi au mers în parc să bea și să fumeze, locul în care Aljuraiji și-a găsit și sfârșitul. Sanchez este luptător de wrestling și le-a spus polițiștilor că doar din câteva mișcări l-a doborât pe acesta. La un moment dat, Sanchez și-a scos telefonul și a înregistrat plânsetele victimei, pe care le-a publicat pe Snapchat. Pe înregistrare se aude vocea lui Sanchez care țipa ”spune de ce plângi” și ”spune ce ai făcut”, potrivit Daily Mail.

Sanchez le-a spus polițiștilor că l-ar fi lăsat pe Alfuraiji în pace, dacă nu era de acord cu lupta și le-a explicat întreaga teorie, conform lui Van Diesel din filmul ”Fast and Furious”.

”El are un crez bazat pe un film din seria Fast and Furious- plimbă-te sau mori” și trebuie să rămâi loial până la sfârșit, inclusiv până la moartea”, a mărturisit detectivul John Odonnell. După înfiorătoarea crimă, Sanchez și-a sunat un prieten și i-a cerut ajutorul, el neavând mașină. Respectivul prieten a rămas șocat când a văzut cum bagă trupul plin de sânge în portbagaj, dar, totuși, a urmat instrucțiunile lui Sanchez de a duce trupul neînsuflețit la 20 de mile de locul faptei. Deținătorul mașinii nu a spus nimic, până când nu a fost contactat de poliție, dar nu este încă cercetat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net