Malia, fiica cea mare a soților Obama, se pregătește să înceapă viața de studentă. Nu oriunde, ci la Harvard, universitatea la care și părinții ei au urmat cursurile Facultății de Drept.


La doar 19 ani, Malia se poate lăuda cu un CV impresionant. Chiar dacă și-a luat un an de pauză după terminarea liceului, aceasta nu a stat degeaba: a făcut voluntariat în America de Sud și a lucrat pentru The Weinsten Company, o firmă specializată pe producerea și distribuirea multimedia. Compania fondată de Harvey și Bob Weinstein a scos filme precum: "Vicky Cristina Barcelona", "The Imitation Game" ("Jocul codurilor"), "The King's Speech" ("Discursul Regelui"), "Woman in Gold" ("Femeia În aur").

Malia Obama s-a mutat în campusul universitar chiar în ziua eclipsei totale de soare din SUA, 21 august, cu o zi înaintea colegilor ei, reușind astfel să nu atargă prea tare atenția. Părinții ei au însoțit-o și au profitat de ocazie pentru a vedea locul în care va sta fiica lor în următorii patru ani. Membrii Serviciilor Secrete nu au scăpat din ochi familia fostului președinte. 

obama.jpg

obama
Soții Obama și-au condus fiica în campusul Harvard
Foto: Twitter

 

După ce s-au asigirat că totul este în regulă, Michelle și Barack și-au pus ochelarii de soare și și-au lăsat fiica să-și înceapă noua viață. Maliei nu i-a luat mult să-și facă prieteni, căci la scurt timp a fost văzută în compania unor tineri de vârsta ei și a părut că se simte în largul său. Nu este prima persoană cunoscută care studiază la Harvard, așa că părinții și studenții sunt obișnuiți să nu facă niciun fel de scene din astfel de momente. Și Natalie Portman a studiat la cea mai prestigioasă universitate din lume, notează Daily Mail.

 

Loading...