Tablou cu Bill Clinton în rochie şi pantofi cu toc, găsit în casa miliardarului Jeffrey Epstein

Ultima actualizare:
Aşa arată tabloul pictat de Petrina Ryan Kleid
Aşa arată tabloul pictat de Petrina Ryan Kleid

Descoperire halucinantă în casa miliardarului Jeffrey Epstein care s-a sinucis, în urmă cu o săptămână, în închisoare unde aştepta procesul pentru acuzații de abuz sexual și trafic de minori. Anchetatorii au găsit în locuinţa miliardarului decedat un tablou care îl înfăţişează pe fostul preşedinte al Americii, Bill Clinton, purtând o rochie de culoare albastră şi o pereche de pantofi cu toc.

Surse din poliție au dezvăluit pentru jurnaliștii americani că tabloul care îl înfățișează pe fostul președinte se afla în casa deținută de Epstein în Manhattan. „Era pe perete- imediat ce intrai într-o cameră în dreapta. Toți cei care îl vedeau râdeau”, a fost declaraţi oferită de o sursă celor de la New York Post, potrivit Digi24. Se pare că artista care a realizat pictura nu ştia că opera sa de artă avea să ajungă în locuinţa cunoscutului miliardar Jeffrey Epstein. 

Miliardarul american s-a sinucis în închisoare
Miliardarul american s-a sinucis în închisoare

Tabloul îl înfăţişează pe fostul preşedinte american purtând o rochie albastră. În imagine, Bill Clinton îşi âine picioarele atârnate peste mânerul scaunului într-o poziţie lascivă şi poartă o pereche de pantofi roşii cu un toc ameţitor. Desenul este intitulat 'Analiza lui Bill". 

Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa

Investitorul american în fonduri speculative Jeffrey Epstein (66 de ani), acuzat de trafic sexual implicând zeci de minore, a fost găsit mort în celulă, într-o închisoare din Manhattan. Miliardarul Jeffrey Epstein era un fost apropiat al lui Bill Clinton, prieten cu Donald Trump şi prinţul Andrew. El a fost arestat pe 6 iulie, în New Jersey.


    Miliardarul american s-a sinucis în închisoare
Miliardarul american s-a sinucis în închisoare

Miliardarul a recunoscut că a violat numeroase minore

Acuzaţiile vizează fapte petrecute în perioada 2002-2005 şi au fost formulate la mai bine de un deceniu după ce Epstein a pledat vinovat într-un caz prostituţie în statul Florida. El a fost acuzat că, împreună cu asistenții săi, ademenea minore în locuința sa din Palm Beach, Florida, sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual și le plătea cu sume cuprinse între 200 și 1.000 de dolari.

Citeşte şi

De ce s-a măritat Hillary cu Bill Clinton. Un secret ascuns timp de 30 de ani

Miliardarul american Jeffrey Epstein s-a spânzurat în închisoare! Era acuzat de trafic cu minore

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net