Teroristul de 3 ani şi-a decapitat ursuleţul! VIDEO

Ultima actualizare:

    Micuţul vede  execuţia  ca pe un joc
Micuţul vede execuţia ca pe un joc

Şocant! Ultimul videoclip postat pe Internet de jihadiştii din cadrul organizaţiei Statul Islamic a uluit planeta. Filmul îl prezintă pe cel mai tânăr membru al organizaţiei, un copilaş de doar 3 ani, care zâmbeşte la cameră şi apoi arată cum îi pedepseşte el pe „necredincioşi”.

Apoi ia un ditamai cuţitul de armată şi decapitează un ursuleţ alb de pluş. Totul are loc într-un interval de 30 de secunde, când durează clipul. După ce îţi taie capul, micuţul ridică triumfător cuţitul în aer, semn că e învingător în faţa duşmanului, un gest care aminteşte de Jihadistul John, care a decapitat numeroşi străini. Şi hainele micuţului amintesc de un alt lider ISIS, care a ucis cel puţin cinci străini.

Imagini şocante cu micuţul care decapitează un urs de pluş

Conform Daily Mail, filmarea ar fi fost realizată într-o locaţie necunoscută din Siria. Un siria l-a descris drept "simbolul perfect al unei copilării distruse". Specialiştii cred că imaginile sunt dovada abuzului de copii, dar şi a faptului că micuţii sunt spălaţi pe creier de la o vârstă foarte mică.

În trecut, imagini cu copii care sunt învăţaţi să tragă cu arma şi să se lupte au fost date publicităţii de către Stat Islamic, care are tabere de educare a minorilor. În iulie, un băiat a fost obligat să decapiteze un soldat sirian, aceasta fiind prima execuţie dusă la capăt de un copil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net