Test de Ziua Pământului 2015. Imagini cu Pământul văzut din spaţiu

Ultima actualizare:

    Teste de Ziua Pământului 2015: Cum se vede Pământul noapte din spaţiuCaptură video
Teste de Ziua Pământului 2015: Cum se vede Pământul noapte din spaţiuCaptură video

Test de Ziua Pământului 2015. Întreaga planetă sărbătoreşte pe 22 aprilie Ziua Pământului, iar Google are un doodle special şi un test "Ce animal vă reprezintă?". Ca în fiecare an, NASA a organizat o campanie pe internet cu fotografii din jurul lumii, iar imaginile cu Pământul văzută din spaţiu sunt căutate de internauţi.

Test de Ziua Pământului 2015. Pentru a marca Ziua Pământului 2015, Google a creat un test intitulat "Ce animal vă reprezintă?". Îl găsiţi aici.

În schimb, NASA a început o campanie pe site-uri de socializare în care le cere internauţilor să trimită fotografii şi clipuri cu locurile lor preferate de pe Glob. Astfel, pe Instagram, Twitter, Facebook, Vine şi alte site-uri, utilizatorii pot publica aceste imagini, alături de hashtag-ul #NoPlaceLikeHome. 

Unele dintre cele mai spectaculoase imagini cu Pământul au fost surprinse din spaţiu, tot de NASA, în timpul nopţii. Satelitul care a înregistrat imaginile trece peste nori albi, lumini portocalii ale marilor centru urbane, furtuni de tunete şi întinderi de ape albastre: întreg clipul realizat de Agenţia Spaţială Americană e de-a dreptul spectaculos.

Test de Ziua Pământului: Cum se vede planeta din spaţiu

Test de Ziua Pământului 2015: Voluntarii vor curăţa Marele Zid Chinezesc

Test de Ziua Pământului 2015. În fiecare an, de Ziua Pământului, echipe de voluntari din întreaga lume organizează diverse activităţi special dedicate mediului înconjurător. Anul acesta, un grup de voluntari va curăţa Marele Zid Chinezesc: ei vor urca în zona de vest a Zidului şi vor strânge gunoiul lăsat în urmă de alţi turişti. Echipa care se ocupă de expediţie va mai organiza câteva astfel de drumeţii pentru cei care vor să ajute la curăţarea zonei. În alte locuri din lume, activiştii vor curăţa plajele din Liban şi vor încerca să protejeze peste 10.000 de hectare din pădurea tropicală din Indonezia, potrivit time.com.

Test de Ziua Pământului 2015: Ce animal ţi se potriveşte

Pentru a marca această sărbătoare, Google a propus un test de Ziua Pâmântului 2015 pentru internauţi: "Ce animal vă reprezintă?". Testul constă în cinci întrebări, fiecare cu patru variante, iar după ce răspundeţi la fiecare, veţi primi un răspuns.

Cele cinci întrebări la care trebuie să răspundeţi sunt: 1. Ce faceţi de obicei vineri seara? 2. Dvs. şi cel mai bun prieten/cea mai bună prietenă apăreţi la o petrecere cu ţinute identice. Cum reacţionaţi? 3. Alegeţi o gustare 4. Ce calităţi căutaţi la un partener? 5. Alegeţi un hobby. Intraţi aici pentru Testul de Ziua Pământului de la Google.

Test de Ziua Pământului 2015: Istoricul sărbătorii

Test de Ziua Pământului 2015. În 1970, 20 de milioane de americani au protestat pe străzile Statelor Unite pentru a atrage atenţia asupra problemelor de mediu. În acel an, a apărut Ziua Pământului, fondată de Gaylord Nelson (1916 - 2005), un senator american din Winsconsin.

Sărbătoarea a devenit globală însă în 1990, când o fost organizată o campanie pentru a marca 20 de ani de la prima Zi a Pământului. Un număr de 200 milioane de oameni din 141 de ţari au participat la manifestaţie. Atunci, preşedintele Bill Clinton i-a înmânat lui Nelson Medalia Libertăţii, cel mai înalt grad pe care îl poate primi un cetăţean civil al Statelor Unite. 

Peste încă două decenii, în anul 2009, Organizaţia Naţiunilor Unite a declarat ziua de 22 aprilie ca sărbătoare oficială a planetei Pământ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net