Păr blond, trup de manechin, zâmbet impecabil şi picioare interminabile. Cam aşa arată toate femeile din clanul Trump, fie că vorbim de soţii, fiice, verişoare sau nurori.


Atenţia presei a fost întotdeauna îndreptată spre Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, dar şi spre frumoasa fiică Ivanka, cea despre care se spune că ar fi în spatele deciziilor pe care le ia Donald Trump.

Donald Trump are o familie numeroasă! Cu cine va locui la Casa Albă

familia-trump-gettyimages-621865022-768x501.jpg


Donald, Barron, Melania și Tiffany Trump
foto: Getty Images

Din ianuarie 2017, președintele proaspăt ales al SUA se va muta la Casa Albă. Cel mai probabil, el va fi însoțit de prima doamnă Melania și de fiul lor în vârstă de 10 ani, Barron.

Prima doamnă Melania (46 de ani), născută în Slovenia, va conferi, cu siguranță, locului o strălucire aparte. În fond este vorba despre un fost model, care nu a ezitat să pozeze goală în tinerețe. De fapt, care din femeile din viața lui Trump n-au defilat în tinerețe pe podiumurile prezentărilor de modă?

Ivanka, fiica lui Donald Trump cu prima lui soție, Ivana, a fost model înainte de a i se alătura tatălui său în afaceri, în calitate de președinte de dezvoltare și achiziții. Noul președinte al Americii a fost dintotdeauna mândru de calitățile fizice ale fiicei sale. În 2003, într-un interviu la radio, Donald Trump a declarat că fiica sa are ”cel mai frumos corp”, iar în 2006 a mărturisit că, dacă Ivanka n-ar fi copilul lui, i-ar solicita o întâlnire.

Cu siguranță, Ivanka se va număra printre oaspeții obișnuiți la Casa Albă, împreună cu soțul și cei trei copii ai ei. Tânăra s-a convertit după căsătorie la iudaism, iar soțul ei, Jared Kushner, este fiul unui prosper om de afaceri din New York, fostul proprietar al săptămânalului Observer timp de zece ani.

Fiul cel mare, campionul gafelor în campania electorală

O figură foarte activă în campania electorală, fiul cel mare al lui Trump, primul copil din mariajul cu Ivana, și-ar putea face de lucru pe la Casa Albă. Donald Trump Jr. (38 de ani) este căsătorit, și el!, cu un fost model, Vanessa, pe vremuri iubita lui Leonardo DiCaprio. Cei doi i-au dăruit lui Trump senior nu mai puțin de cinci nepoți.  Juniorul s-a remarcat prin câteva gafe penibile în timpul campaniei electorale.

La un moment dt Donald Jr. i-a comparat pe refugiați cu niște bomboane. ”Dacă aș avea un castron cu Skittles și ți-aș spune că doar trei te-ar putea ucide, ai lua o mână de bomboane să mănânci?”, a scris el pe Twitter, rezumând problema Americii cu refugiații sirieni.

Cel de-a l treilea copil al lui Trump, Eric, este recunoscup pentru pasiunea de a vâna animale de talie mare, precum elefenți sau lei în Africa. Soția acestuia, Lara, este d emeserie antrenor personal.

Tiffany Trump (22 de ani), fiica mjagnatului cu cea de-a doua nevastă, Marla Maples (născută Cujutta Georgia), a absolvit de curând Universitatea din Pennsylvania și vrea să fie, ce altceva?, model. și-a făcut debutul la Săptămâna Modei de la New York în luna februarie a acestui an.

Tânărul Barron, din ce știm până acum, n-are aspirații de model. Îi place sportul, mai cu seamă tenisul și golful.

 

Puţini ştiu însă că în familia Trump mai există o blondă la fel de frumoasă. Este vorba despre Lara Trump, care este căsătorită cu fiul preşedintelui, Eric Trump.

foto_epa_h_53670598.jpg

eric trump lara nora insarcinata
Lara e o graviduţă superbă
Foto: EPA

 

Cei doi îl vor face bunic pentru a noua oară pe Donald Trump. Zilele trecute, Lara şi soţul ei au ţinut un discurs în Youngstown, Ohio.

foto_guliver_gettyimages-822681878.jpg

eric trump lara nora insarcinata
Blonda a ţinut un discurs în Ohio
foto: Guliver/Getty Images

 

Lara, care este însărcinată în şapte luni, a fost încântătoare într-o rochie verde înflorată, potrivit Daily Mail. Blonda a purtat o pereche de stiletto albi şi a avut o coafură lejeră şi un machiaj natural.

Chiar dacă mai are puţin şi naşte, Lara nu s-a îngrăşat aproape deloc. Blondina a zâmbit în permanenţă şi chiar a urcat pe scenă să ţină un discurs lauditiv la adresa socrului ei.

Donald Trump, bunic pentru a noua oară

Eric Trump și Lara Trump urmează să devină, în luna septembrie, părinții unui băiețel. Donald va fi bunic a noua oară, fiul Donald Trump Jr având cinci copii, în timp ce fiica Ivanka doar trei.

 

 
 
Loading...