Luând în considerare discuțiile oficiale precedente dintre Angela Merkel, cancelarul Germaniei și Donald Trump, președintele Statelor Unite, nu este greu de ghicit că relațiile diplomatice dintre cei doi lideri de stat, respectiv de guvern, sunt destul de tensionate.


În timpul summitului G20 de la Hamburg (Germania) care a avut loc vineri, 7 iulie, Angela Merkel și Donald Trump s-au întâlnit din nou și au purtat câteva discuții diplomatice.

Potrivit Express.co.uk, un fotograf a imortalizat un moment bizar în timpul dialogului dintre cei doi lideri, Angela Merkel fiind surprinsă acoperindu-și fața cu mâinile, gest care a sugerat aparent că Trump a făcut un comentariu care pe Merkel a supărat-o atât de tare, încât n-a putut să-și mascheze indignarea.

angela merkel donald trump

În acel moment, dacă analizăm și reacția lui Donald Trump, observăm că președintele american pare confuz și îngrijorat atunci când vede gestul Angelei Merkel. Totuși, deși erau înconjurați și de alți lideri de stat și de guvern, niciunul nu a părut să dea atenție dialogului celor doi interlocutori. A fost o discuție pe care doar Trump și Merkel o cunosc. La fel de bine, reacția cancelarului german poate fi interpretată și ca o scurtă izbucnire în lacrimi, însă nu se cunoaște cu certitudine acest lucru.

 
 
Loading...