Ultimele clipe alături de bebelușii lor, înainte să moară, surprinse de fotograf FOTO

Ultima actualizare:

    Bebelușii care suferă de boli foarte grave, în stadiu terminal, sunt fotografiați cu părinții, în spitalFoto: Adevărul
Bebelușii care suferă de boli foarte grave, în stadiu terminal, sunt fotografiați cu părinții, în spitalFoto: Adevărul

O organizație umanitară, creată de mama unui bebeluș care a murit la numai șase zile de la naștere, a pus bazele unui proiect fotografic, în care părinții sunt imortalizați împreună cu copiii lor grav bolnavi, cu puțin timp înainte ca aceștia să moară.

Aceste imagini impresionante prezintă părinții distruși de durere, care își iau rămas bun de la bebelușii lor, ce suferă de boli fatale, înainte ca moartea să-i separe pentru totdeauna, scrie mirror.co.uk.

Fotografiile fac parte dintr-un proiect al organizației "Now I Lay Me Down To Sleep" (n.r. "Acum mă duc la somn"), destinat să prețuiască aceste ultime clipe în care familia este întregită. Inițiativa a debutat în urmă cu 10 ani în Statele Unite și a devenit curând foarte populară, cu peste 1.650 de voluntari, în 40 de țări din întreaga lume.

"Când spitalele află de acest serviciu pe care îl asigurăm, avem foarte multe cereri. Când oamenii devin conștienți de darul pe care îl facem se bucură că putem să ne oferim serviciile de fotografie familiilor cu copii aflați în suferință. Durerea nu cunoaște limite, vine oriunde ai locui, așa că este un privilegiu să oferim un asemenea cadou", a mărturisit Robbyn Erickson, președintele organizației.

Ideea proiectului a venit de la Cheryl Haggard, o mămică care și-a pierdut fiul la numai șase zile de la naștere. Bebelușul Maddux a suferit de o boală foarte rară, care i-a afectat mușchii, însă înainte ca mama să ia decizia de a opri aparatele, care îl țineau artificial în viață, a realizat niște fotografii pentru a le păstra amintire.

"Este o onoare pentru mine să fiu acolo și să surprind ultimele momente ale unei familii cu bebelușul. Mă străduiesc, la fel ca și ceilalți fotografi ai organizației, ca ultimele poze pe care le fac să fie frumoase și atemporale", a mărturisit Robbyn, unul dintre fotografii implicați în proiect.

Pentru GALERIE FOTO apasă aici!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net