Un băiat de 14 ani a vrut o prietenă şi s-a ales cu profesoara, care l-a "devorat"

Ultima actualizare:

    Femeia a mai fost acuzată și pentru expunere indecentă în fața claseiFoto: Brevard County Sheriff's Office
Femeia a mai fost acuzată și pentru expunere indecentă în fața claseiFoto: Brevard County Sheriff's Office

Un băiat în vârstă de 14 ani și-a scris numărul de telefon pe o tablă din clasă, sperând că va reuși să „agațe” fete. Nu şi-ar fi imaginat că profesoarei de ştiinţe i se vor aprinde călcâiele după el.

Trei ani mai târziu, profesoara Irene Khan, din Florida (SUA), pledează vinovată, fiind acuzată că a folosit numărul de telefon al băiatului pentru a-l contacta în scopul de a întreține relații sexuale cu el.

Irene Khan a fost căsătorită și are doi copii. Ea a mărturisit că i-a făcut avansuri sexuale adolescentului după ce i-a luat numărul de telefon, în anul 2012, potrivit nydailynews.com.

Au urmat mai multe partide de sex în moteluri, mașina și apartamentul femeii, timp de câteva luni, a mărturisit băiatul polițiștilor. În cele din urmă, Irene a fost dată afară de la Școala Imagine Charter din West Melbourne, însă nu pentru acuzația de întreținere de relații sexuale.

Înainte de asta, scandalul a pornit de la faptul că Irene a avut un comportament inadecvat de față cu elevii clasei la care preda, incluzând faptul că le arăta tatuajele pe care le are.

Fosta profesoară a fost acuzată de indecență și a pledat vinovată, joi (14 mai), fiind condamnată la 2 ani de control comunitar, urmat de 10 ani de probațiune.

De asemenea, femeia trebuie să se înregistreze ca prădător sexual, nu are voie să aibă absolut niciun contact cu minori, în afară de copiii ei, și îi este interzis să poarte orice obiect vestimentar care ar putea atrage copiii, precum costume de Moș Crăciun sau de Iepurașul de Paște. Dacă va fi prinsă purtând un astfel de costum, riscă să-și petreacă următorii 30 de ani în închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net