Un bărbat a intrat în șoc, după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi

Ultima actualizare:

    Victor Smith a fost vaccinat de două ori în aceeași ziFoto: captură video
Victor Smith a fost vaccinat de două ori în aceeași ziFoto: captură video

Caz șocant în Statele Unite ale Americii! Un bărbat de 91 de ani din statul american Ohio a intrat în șoc după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi. În prezent, Victor Smith se află internat în spital.

Victor Smith a primit prima doză de ser Moderna pe 22 ianuarie, însă apoi a început să se simtă obosit - un efect secundar cunoscut al vaccinului - și a căzut. Bărbatul a fost transportat la spital, iar după câteva zile a fost transferat la o clinică de recuperare din Hamilton, potrivit abc7.com. Bărbatul era programat pentru vaccinare  pe 25 februarie, astfel că că angajații clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare. „L-au dus să își facă injecția, iar când s-a întors am vorbit cu el, era bine”, a declarat fiica bărbatului, Dawn Smith Theodore.

În aceeași zi, însă, pacienții internați în centrul de reabilitare erau programați la vaccinare. Atunci, s-ar fi produs o confuzie de nume care a dus la dubla vaccinare a bărbatului de 91 de ani. 

Au dus la vaccinare un Victor greșit, potrivit lui Theodore. „Tatăl meu a spus că a făcut două vaccinuri”, a explicat ea. Într-o declarație comună către WLWT, orașul Hamilton și Community First Solutions au spus parțial: „s-a produs un incident în care un rezident al orașului Hamilton a primit din greșeală două doze de vaccin COVID-19 în aceeași zi. Atât Jamestowne, cât și orașul Departamentul de pompieri Hamilton a început investigațiile asupra incidentului. " 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net