Un model a pozat topless la Cernobîl, iar gestul a stârnit adevărate controverse pe rețeaua socială Instagram. Tânăra s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în Prîpeat, orașul părăsit în zona de excludere a accidentului nuclear din Ucraina.


Orașul Prîpeat a fost părăsit după accidentul nuclear de la Cernobîl în anul 1986. A avut o populație de aproximativ 50.000 de locuitori. Uniunea Sovietică a susținut că 31 de oameni și-au pierdut viața, însă potrivit estimărilor din afara URSS bilanțul se ridică la mii de morți. Despre accidentul nuclear de la Cernobîl s-a vorbit mult în ultima perioadă, datorită serialului fenomen difuzat pe HBO. Asta i-a făcut pe mulți fani să-și dorească să ajungă în zona de excludere a accidentului nuclear de la Cernobîl, deși regiunea este încă periculoasă. O tânără din Ucraina a vrut să profite de popularitatea serialului „Cernobîl” și s-a fotografiat în Prîpeat, sperând să-și atragă mai mulți urmăritori pe Instagram.

Tânăra susține că are mai multe fotografii făcute la Cernobîl

model-topless-cernobil.jpg

Un model a pozat topless la Carnobîl
Fotografia este făcută în Prîpeat
Foto: Instagram

 

În urmă cu o săptămână, un model de pe Instagram a postat două fotografii făcute în Prîpeat. Într-una din ele, bruneta apare topless, îmbrăcată doar într-o pereche de chiloți și un costum de plastic lăsat desfăcut. Reacțiile internauților au fost împărțite, dar cei mai mulți au pus-o la zid.

model.jpg

Un model a pozat topless la Cernobîl
Tânăra și-a dorit să devină faimoasă pe Instagram
Foto: Instagram

 

„Asta e cea mai înaltă formă de prostie pe care am întâlnit-o până acum!”, „Nu crezi că ești lipsită de respect?”, „Ce naibii este în neregulă cu tine?”, „Ar trebui să-ți fie rușine!”, „Tu vorbești serios? Doamne!”, „, i-au scris oamenii la postarea făcută pe Instagram. Modelul nu pare să se fi simțit prost din cauza comentariilor primite, mai ales că nu a șters pozele postate în urmă cu câteva zile. De asemenea, ea și-a întrebat urmăritorii dacă vor să vadă mai multe fotografii din Prîpeat, semn că imaginile i-au adus câțiva fani. Bruneta are deocamdată 2.200 de urmăritori pe Instagram, iar pozele făcute la Cernobîl i-au adus sute de like-uri. 

model-cernobil.jpg

Un model a pozat topless la Cernobîl
Bruneta susține că are mai multe poze făcute la Cernobîl
Foto: Instagram

 

Citește și

Ea e singurul copil născut în zona poluată a Cernobîlului

Imagini infraroșu spectaculoase de la Cernobîl! „E ca un paradis de pe altă planetă”

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: