Un profesor din Rusia s-a căsătorit cu o fostă elevă pentru a evita închisoarea! Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

    Profesorul de muzică s-a căsătorit cu fosta sa elevă pentru a evita închisoarea Foto: Captură video
Profesorul de muzică s-a căsătorit cu fosta sa elevă pentru a evita închisoarea Foto: Captură video

Un profesor de muzică din Rusia, care este şi şef de orchestră, în vârstă de 55 de ani, condamnat pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă minoră, a reuşit să evite trimiterea la închisoare întrucât s-a căsătorit cu victima sa.

Iuri Bondarenko, fostul şef de orchestră al Liceului de arte din Sankt Petersburg, a fost condamnat la “un an de privare de libertate şi la o interdicţie de trei ani în exercitarea activităţii pedagogice” pentru faptul că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 16 ani, care era eleva sa în momentul producerii faptei, informează nst.com. Profesorul de muzică a dorit cu orice preţ să scape de condamnare aşa că a cercetat cu atenţie prevederile legii şi a găsit o cala de scăpare. O dispoziţie din Codul Penal rus stipulează faptul că o persoană condamnată pe baza acestui tip de acuzaţie şi aflată la prima încălcare a legii “poate să fie scutită de pedeapsă dacă se stabileşte că a încetat să fie periculoasă din punct de vedere social în urma căsătoriei sale cu partea lezată”.


    Părinţii adolescentei sunt împotriva mariajului
Părinţii adolescentei sunt împotriva mariajului

Profesorul pedofil nu a stat prea mult pe gânduri şi a cerut-o pe cea pe care a abuzat-o în căsătorie. Fericită că va fi partenera de viaţă a profesorului, fosta eleva i-a spus "da", devenindu-i soţie şi ajutându-l să evite închisoarea. Iuri Bondarenko, după ce a încercat multă vreme să întârzie procesul, care a debutat în mai 2017, a divorţat de soţia lui în decembrie 2017 şi s-a căsătorit cu fosta lui elevă, devenită între timp majoră, în ianuarie 2018. Părinţii acesteia sunt absolut şocaţi de cele întâmplate, dar nu pot face nimic pentru a se opune deciziei luate de fiica lor, care susţine că are sentimente cât se poate de sincere faţă de profesorul care a agresat-o sexual în liceu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net