Un bărbat de 28 de ani de cetățenie română este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă în vârstă de doar 14 ani. Fetița a avut prezență de spirit și a sunat singură la Poliție. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 6 iunie.


Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!". A fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi, scrie observatornews.ro. Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv. Adolescenta le-a povestit oamenilor legii cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei. Inițial, acesta s-a apropiat de ea, i-a dat votcă să bea, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Din fericire, copila a reușit să se lupte și să fugă în camera ei.

Românul susține că el este victima

Văzând că fetița s-a baricadat în dormitorul ei, bărbatul a încercat să o înduplece cu mesaje dubioase pe WhatsApp. "Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?". Însă nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru". "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp. 

Tipic cazurilor de pedofilie, românul le-a spus polițiștilor din Italia că el ar fi, de fapt, "victima". Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală. La audieri, bărbatul nu și-a recunoscut faptele și a prezentat o cu totul altă poveste. Românul a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri.

 
 
Loading...