VIDEO Primele cadouri pentru bebeluşul regal

Ultima actualizare:
image

La doar o zi după ce Ducele şi Ducesa de Sussex au anunţat că vor avea un bebeluş, ei au început deja să primească daruri pentru copil. Prinţul Harry şi Meghan Markle se află în primul lor turneu oficial împreună, ce cuprinde Australia, Noua Zeelandă, Fiji şi Tonga.

Harry şi Meghan au pornit în turneul lor, lung de 16 zile, care a început cu o vizită la Sydney. Anunţul că vor avea un copil a fost făcut chiar aici.PRINŢUL HARRY: "Vă mulţumesc din suflet pentru primirea călduroasă şi pentru ocazia de a cunoaşte atâţia australieni din toate păturile societăţii. Nici nu ne puteam gândi la un loc mai bun să anunţăm viitoarea sosire pe lume a bebeluşului nostru, fie băiat sau fată. Aşa că vă mulţumesc mult!"Guvernatorul-general al Australiei, Sir Peter Cosgrove, şi soţia lui, au oferit cuplului cadouri pentru cel mic sau cea mică: un cangur de pluş cu un pui de cangur în marsupiu şi o mică pereche de cizme îmblănite, tradiţionale în Australia. În această ţară din Commonwealth, familia regală britanică are mulţi fani. "A fost uimitor să îi văd în carne şi oase. Nu poţi descrie asta. M-am urcat pe stâlp ca să îi văd mai bine, căci sunt foarte mulţi oameni. "

"Cred că Harry şi Meghan aduc multă lumină într-o lume plină de întuneric, aşa cum e ea acum. Prezenţa lor e revigorantă. Dacă nu ai aceste mici bucurii în viaţă, atunci la ce să te mai bucuri?"

Ducele şi Ducesa au vizitat şi Grădina Zoologică Taronga din Sydney, acolo unde au fost cadorisiţi din nou, cu flori, şi unde au făcut cunoştinţă cu mai multe animale endemice în Australia, printre care şi un urs koala.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net