VIDEO Protest în pielea goală! Medicii din Germania au solicitat dezbrăcați măști de protecție

Ultima actualizare:

    Doctorii din Germania au protestat și au solicitat echimpament de protecție Sursă foto: blankebedenken.org
Doctorii din Germania au protestat și au solicitat echimpament de protecție Sursă foto: blankebedenken.org

Medicii din Germania se luptă cu numărul ridicat de bolnavi infectați cu coronavirus care ajung să fie internați în spitalele din țară. Echipamentele de protecție nu sunt suficiente, iar criza este una cât de poate de serioasă. Pentru a atrage atenția asupra necesității unor materiale de protecție suplimentare doctorii au decis să protesteze într-un mod cât se poate de inedit, renunțând la haine.

Un grup curajos de medici din Germania a găsit o modalitate ingenioasă de a protesta față de lipsa echipamentului de protecție din spitale. Medicii s-au fotografiat dezbrăcați, pentru a simboliza neputința pe care o simt în lupta contra virusului ucigaș atunci când se află la datorie fără materialele de protecție necesare. Potrivit publicației The Guardian, cererea lor va fi analizată de reprezentanții Guvernului, care doresc să centralizeze achizițiile echipamentelor de protecție, pentru ca apoi să le distribuie corespunzător cadrelor medicale. 

Doctorii din Germania nu au suficiente echipamente de protecție în lupta contra COVID-19

Medicii sunsțin că au apelat la aceată formă de protest pentru că cererile lor nu au fost luate în considerare de autorități până la ora actuală. ”Nuditatea este un simbol a cât de vulnerabili suntem fără protecţie”, a declarat Ruben Bernau, medic primar, potrivit The Guardian. Ei au distribuit fotografii în care apar în propriile cabinete complet dezbrăcați, acoperindu-și părțile intime fie cu dosare sau rețete medicale. 

Doctorii subliniază că nu intenționeză să renunțe la slujba lor, ci doar să primească cele necesare pentru a continua să îi trateze pe pacienți în condiții de sigguranță maximă.

 ”Desigur, vrem să continuăm tratarea pacienţilor care au nevoie de o examinare atentă. Dar pentru asta avem nevoie de echipament de protecţie adecvat”, a declarat medicul Jana Hudemann.

Aici puteți vedea fotografii cu medicii protestatari 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net