A violat-o pentru că s-a împiedicat! Explicația halucinantă

Ultima actualizare:
Ehsan Abdulaziz a scăpat de pușcărie
Ehsan Abdulaziz a scăpat de pușcărie

Omul de afaceri Ehsan Abdulaziz (46 de ani) este acuzat că a violat o fată de 18 ani. Adolescenta petrecuse o noapte de pomină, iar după aceea a adormit pe canapeaua bărbatului. Fata susține că a violat-o, dar bărbatul se apără spunând că a făcut-o din greșeală, Explicația incredibilă a milionarului a stârnit numeroase controverse în presa internațională, dar decizia judecătorilor a fost și mai șocantă.

Milionarul Ehsan Abdulaziz este acuzat că a violat o adolescentă. Bărbatul dat o explicație absolut haluncinantă pentru a se apăra. El susține că făcuse sex cu iubita lui de 24 de ani și că penisul îi era erect și din greșeală s-a împiedicat, câzând pe fata de 18 ani. Adolescenta l-a cunoscut pe milionar în clubul exclusivist Cirque le Soir din West End , în Londra. Abdulaziz a invitat-o la masa lui, apoi s-a oferit să o ducă acasă la el cu bolidul de lux. Tânăra susține că s-a trezit în timp ce omul de afaceri o viola, dar Ehsan Abdulaziz spune că doar s-a împiedicat. 


    Ehsan Abdulaziz a scăpat de pușcărieFoto: mirror.co.uk
Ehsan Abdulaziz a scăpat de pușcărieFoto: mirror.co.uk

„Sunt fragil, am căzut, dar nu s-a întâmplat nimic între mine și fata asta”, a explicat bărbatul, potrivit cotidianului britanic Mirror.

În mod șocant. Ehsan Abdulaziz a fost achitat, după doar 30 de minute de deliberări. Judecătorul i-a permis și să prezinte dovezile în privat, un lucru care se întâmplă extrem de rar. Juriului i-a luat doar 30 de minute să delibereze și să concludă că Abdulaziz nu este vinovat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net