Un bărbat a sunat cu disperare polițiștii spunându-le că iubita lui este violată lângă el, însă aceștia au crezut că glumește și nu au intervenit.


Apelantul în vârstă de 26 de ani, a campat cu prietena lui de 23 de ani, într-un camping de lângă Bonn, Germania.  Seara, un bărbat a intrat în cortul lor și i-a amenințat cu o macetă. Violatorul a târât fata la câțiva metri de cortul lor și a violat-o, în timp ce iubitul ei striga și apela cu disperare polițiștii.

Femeia care a preluat apelul a fost de-a dreptul ironică atunci când tânărul îi explica ce se întâmplă.

”Hmm. Și unde, mai exact, se petrece acest viol”, l-a întrebat femeia, conform Metro. După ce a închis telefonul, bărbatul a așteptat ca ofițerii de poliție să ajungă, însă în zadar. După scenele de groază prin care au trecut tinerii, bărbatul și-a luat iubita și au început să meargă pe un drum principal, în speranța că vor găsi ajutor.

A sunat pentru a doua oară polițiști, dar nici de această dată nu păreau să îi ia în serios plângerea. După 30 de minute, polițiștii au ajuns la ei, ducând victima la spital, unde un examen mediacal a confirmat faptul că femeia a fost violata.

Frank Piontek, purtătorul de cuvânt al poliției din Bonn, a declarat că totul a fost o neînțelegere. ”Oficialul care a intrat în legătură cu apelantul nu a clasificat, inițial, în mod corect circumstanțele, reacționând necorespunzător”.

Violatorul, un bărbat de 31 de ani, a fost arestat în Siegburg.

violatorul.jpg

violator
Violatorul a fost prins și este anchetat
Loading...