Dezmăț total pentru Prințul William (34 de ani)! Cu siguranță, Kate nu ar fi deloc încântată acă ar vedea cum a fost surprins în club. A dansat cu blonda sexy pe care a întâlnit-o pe pârtie, dar și cu o brunetă, iar la un moment dat, dansul a devenit foarte tangibil.


William a fost din nou filmat în seara în care a petrecut într-un club din Elveția, unde se află într-o mică vacanță într-o stațiune de schi, după cum precizează The Sun. De această dată, el nu a mai fost surprins în timp ce a dansat într-un mod amuzant, ci alături de două femei, una dintre ele fiind probabil Sophie Taylor.

În timp ce Kate se află acasă, cu copiii, Ducele de Cambridge lipsește de la îndatoririle regale și petrece și bea alcool alături de fotmodele. În imaginile filmate se poate vedea cum la un moment dat, Will a atinge ușor pe tânăra sexy pe șold, iar aceasta nu se împotrivește deloc, ba chiar pare foarte încântată de apropierea dintre ei.

Prințul William a lipsit de la o ceremonie importantă pentru a merge în club să danseze

printul_william.jpg

printul william
Prințul William a preferat o mică vacanță în Elveția în locul îndatoririlor regale
Foto: Getty

A avut el mișcări de dans mai „old-school”, dar a părut că s-a simțit bine, s-a distrat, părând că se bucură de faptul că a luat o pauză de la îndatoririle de prinț. S-a mișcat pe ritmul piesei „I Got 5 On It”, a trupei Luniz, dar și pe ritm de muzică dance și nu i-a păsat că a fost surprins de priviri indiscrete.

Prințul William ar fi trebuit să participe alături de Regina Marii Britanii la ceremonia organizată în cinstea Zilei Commonwalth-ului, dar el a preferat o mică vacanță la schi în Alpii elvețieni, după cum precizează Daily Mail.

william_in_club.jpg

printul william
A fost surprins dansând în clubul unde lucrează blonda sexy pe care a întâlnit-o pe pârtie
Foto: Daily Mail

Cu o zi înainte,William și câțiva prieteni, după ce s-au bucurat de schiat, s-au simțit bine în compania unor tinere încântătoare, una dintre ele fiind fotomodelul super-sexy Sophie Taylor, care s-a arătat foarte dornică să-l întâlnească pe prinț și să bea împreună câteva pahare de bere și vin. El a dansat chiar în clubul unde frumoasa blondină lucrează și se crede că în tot acest timp, Kate se află acasă, în Regatul Unit, cu copiii.

În ceea ce o privește pe blonda misterioasă, prințul a avut o atitudine foarte amicală cu ea și i-a luat pălăria de cowboy pe care ea o purta și a și-a pus-o pe cap, după cum relatează Daily Mail. Nu se știe dacă Will a fost atât de euforic după ce a consumat prea multe pahare de alcool. Dar în mod sigur s-a distrat de minune, mai ales când era înconjurat de atâtea femei încântătoare.

Momentul a fost filmat de unul dintre petrecăreții din club care nu aștepta să-l vadă pe Prințul William atât de destins și cu o ținută atât de neîngrijită.

 
 
Loading...