Un Zorro modern prinde bărbaţi tineri îi dezbracă în pielea goală şi îi leagă de stâlpi în Mexic. În Puerto Vallarta au fost înregistrate 11 astfel de cazuri. Toate victimele sunt însemnate cu litera „R” la ceafă .


Săptămâna trecută, poliţia din staţiunea Purto Vallarta, Mexic, s-a confruntat cu cel puţin 11 victime ale unui Zorro modern. Numai că persoanele care îi cad pradă nu sunt însemnate cu litera “Z”, ca în film, ci cu litera “R”. Victimele sunt dezbrăcate de haine şi legate de stâlpii de lumină. Acestea au marcată litera cu aparatul de bărbierit pe ceafă. Până acum, nimeni nu ştie cine a orchestrat atacurile, fiindcă victimele refuză să vorbească. Poliţia a început să primească telefoane despre bărbaţii goi legaţi de stâlpi în diferite zone din Puerto Vallarta, începând de luni, 1 octombrie, ora 21.26, până marţi, 1.29. Toate victimele prezintă vânătăi pe fese ca şi când ar fi fost lovite.

Zorro, Mexic

Tinerii sunt în pielea goală şi însemnaţi cu litera R de Zorro din Mexic
Victimele noului Zorrro din Mexic poartă litera "R" pe ceafă
Cu excepţia uneia, care susţine că a fost luată din casa sa şi dusă la o fermă unde a fost bătută, nimeni nu vrea să facă dezvăluiri. Tinerii nu vor să spună numele oamenilor care i-au batjocorit sau zic că nu-şi amintesc nimic. Fără a exista mărturii sau indicii asupra motivelor pentru care aceşti oameni au fost dezbrăcaţi, bătuţi şi legaţi de stâlpi, poliţia şi presa nu poate să facă decât speculaţii. O explicaţie ar putea fi că bărbaţii ar fi hoţi pedepsiţi de localnicii care s-au săturat de incompetenţa poliţiştilor care nu îi prind. “R” ar putea să provină de la cuvântul “rata” ce înseamnă şobolan în spaniolă, aşa cum li se spune de obicei hoţilor. Însă tot “rata” li se spune şi turnătorilor. Asta ar însemna că ar putea fi opera unui cartel de droguri care dă o lecţie celor care nu îşi ţin gura şi vrea să transmit un mesaj clar şi altora. La început patru bărbaţi au fost descoperiţi însemnaţi cu litera “R”, apoi astăzi au mai fost găsite alte 7 victime ale lui Zorro modern în Purto Vallarta, Mexic, însă ar putea să fie mult mai multe.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: