MApN: Starea de sănătate a celor doi militari la Tuzla este bună

Ultima actualizare:

CITEŞTE ŞI:

Lor li s-au frânt aripile

Căpitanul Daniel Bâlsanu şi pe maistrul militar Marius Nazare, au fost vizitaţi, marţi seară, de ministrul apărării naţionale, Gabriel Oprea, şi şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin. Cei doi "au discutat cu militarii şi cu medicii care îi tratează, asigurându-se că starea de sănătate a acestora evoluează favorabil şi că beneficiază de cele mai bune condiţii de îngrijire. De asemenea, le-au urat militarilor însănătoşire grabnică şi să se întoarcă acasă, la familiile lor, cât mai curând", se arată în comunicatul MApN.

Daniel Bâlsanu a fost diagnosticat cu contuzii şi traumatisme minore, iar Marius Nazare a fost diagnosticat cu contuzii, traumatisme şi arsuri pe 10 la sută din suprafaţa corpului. În prezent, starea de sănătate a militarilor răniţi este bună.

"Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central continuă procedurile de monitorizare şi administrare a tratamentului adecvat celor doi militari", se mai arată în comunicatul citat de Adevarul.

Căpitanul Daniel Bâlsanu şi maistrul militar clasa a IV-a Marius Nazare au fost răniţi, iar alţi 12 militari din cadrul Forţelor Aeriene şi Forţelor Navale au decedat în catastrofa aviatică de luni, 5 iulie, când o aeronavă AN-2, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" din Boboc, s-a prăbuşit pe aerodromul Tuzla.

O comisie de investigaţie tehnică, numită prin ordin al ministrului apărării naţionale, cercetează împrejurările producerii acestei catastrofe aviatice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net