«Marele Castigator» i-a redat viata unui fost bodyguard ajuns la 185 de kilograme

Ultima actualizare:

Inca de acum trei ani de zile, viata dezordonata si programul de noapte i-au dat viata peste cap lui Daniel, si de la 90 de kilograme a ajuns la 185. Rand pe rand, kilogramele si-au pus amprenta asupra fizicului, dar mai ales a psihicului si sanatatii. De la o viata sociala bogata, s-a izolat de prieteni si de familie, stand cu zilele inchis in apartamentul unde locuieste cu sotia sa.

„Am devenit o povara pentru Mihaela, pentru ca de trei ani doar ea munceste. Eu nu pot sa ies macar sa cumpar o paine pentru ca nu ma mai pot misca", spunea Daniel in ziua cand s-a prezentat la casting.

Emisiunea „Marele Castigator" i-a oferit sansa lui Daniel de a-si redobandi respectul de sine pe care l-a pierdut cand a inceput sa ia in greutate, dar i-a redat si viata de dinainte de cosmarul celor 95 de kg acumulate. Pe langa situatia de obez care il facea sa traiasca plin de dureri fizice si de suferinta sufleteasca, Daniel ducea in spate zilnic, aproape o suta de kilograme.

Cand a decis sa participe la emisiune, Daniel nu putea sta in picioare din cauza greutatii, nu se putea imbraca singur, la sireturi nici nu se punea problema sa se poate incheia si orice fapt normal de viata era un chin pentru el. Nu mai iesise in oras cu sotia sa de 3 ani de zile, nu doar pentru ca nu se putea deplasa sau o facea foarte greu, dar si pentru ca ii era teama de tot: de privirile si remarcele rautacioase ale oamenilor.

Acum, toate aceste probleme au disparut si pe zi ce trece, Daniel isi recapata increderea in fortele proprii. Odata intrat in concurs, Daniel a inceput o lupta pe viata si pe moarte cu kilogramele. In fiecare saptamana a detinut recordul la slabit, fiind concurentul care a pierdut cele mai multe kilograme in campusul Marele Castigator.

Desi a fost eliminat in emisiunea difuzata pe 4 noiembrie, in urma votului colegilor sai, Daniel se antreneaza zilnic pentru a castiga premiul de 15,000 euro, pus in joc pentru concurentii eliminati care continua sa slabeasca acasa. El continua cu vointa, acasa, dieta minune care l-a ajutat in campus si face antrenamente de 4-5 ore zilnic.

„Mi-am structurat programul in trei etape de pregatire. Dimineata fac cardio (pregatire fizica): banda, eliptica si inot; dupa amiaza ma antrenez la aparate si lucrez 3 grupe musculare; iar seara incerc sa-mi fac un program atat pentru pregatire fizica, cat si pentru pregatire tehnica. Respect dieta, iar de 5 luni am renuntat chiar si la masa de seara. Meniul mi-l stabilesc in functie de antrenamentul din ziua respectiva, astfel daca am o zi foarte incarcata, mananc dimineata o felie de branza de vaci, 2 oua fierte si 250 de grame de salata de vinete, iar la pranz 2-3 pulpe de pui la gratar si o salata de varza. Cam atat... Uneori, pe parcursul zilei, mananc si 2 fructe: nectarine, mere sau pere", spune Daniel care spera sa ajunga in finala din decembrie la greutatea ideala de 110 kilograme.

In campusul Marele Castigator concurentii care aveau greutati impresionante, de peste 120 de kilograme, au slabit pana acum, peste 500 de kilograme.

Din cei 20 de concurenti, au mai ramas in campus doar 8, restul continuand lupta cu kilogramele de acasa. Doar cei ramasi in campus pana la sfarsit pot spera la marele premiu de 25,000 euro, premiu care va reveni concurentului care va slabi cel mai mult pana la finala din decembrie.

De asemenea, pentru a demonstra inca o data cat este de hotarat sa castige lupta cu kilogramele, Daniel va face tuturor „grasutilor" o invitatie la o ora de miscare in aer liber. Sambata, 13 noiembrie, la ora 16:00, el invita „oamenii de categorie grea" dar nu numai pe ei, la intrarea din Parcul IOR. Pentru mai multe detalii in legatura cu acest eveniment, adresati-va lui Daniel pe site-ul emisiunii: marelecastigator.a1.ro si confirmati-va participarea.

Urmariti urmatoarea editie a reality show-ului „Marele Castigator" la Antena 1, joi, 11 noiembrie, ora 20:30, si aflati cat au mai reusit sa slabeasca concurentii si care dintre ei este mai aproape de ocuparea locului I si castigarea premiului de 25.000 Euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net