Marius Constantin şi-a bătut antrenorul că s-a luat de iubită!

Ultima actualizare:

Scandalurile nu se mai opresc în Giuleşti. Un SMS pe care Şumudică i l-ar fi dat prietenei lui Marius Constantin, Kinga, a stârnit o bătaie între antrenor şi fundaş în ziua meciului cu Antalyaspor.

Şumi a decis să lase jucătorii să vină cu soţiile sau prietenele în cantonamentul din Turcia. Marius Constantin a mers în Antalya însoţit de iubita lui, Kinga. Numai că „micul concediu" s-a sfârşit cu bătaie. Apropiaţi ai jucătorilor dezvăluie că prietena lui Constantin s-a trezit cu un SMS de la Şumudică în care acesta îi făcea avansuri, lucru care l-a enervat pe Constantin.

Mai mult, antrenorul a făcut câteva glumiţe cu prietena acestuia. „Uite, ce soare e afară!" sau „ce faţă ai!", au fost vorbele lui Şumi, care l-au iritat pe fundaş.

Jucătorul nu a mai stat mult pe gânduri şi, în autocar, l-a lovit pe Şumudică sub ochii colegilor! Antrenorul l-a exclus pe Constantin din lot, iar fundaşul nu a mai jucat cu Antalyaspor. La întoarcerea în ţară, Copos şi Dinu Gheorghe au convocat şedinţe pentru a stabili vinovaţii.

Jucătorul l-a sunat pe Copos şi i-a cerut să facă dreptate, iar acesta i-a spus că va analiza cazul. Patronul i-a pus ieri faţă în faţă pe cei doi, într-o şedinţă la care a participat şi Dinu Gheorghe.

Prima decizie a fost simplă: Constantin a rămas exclus din lot, oficialii considerând că acesta e vinovat, pentru că a reacţionat violent la adresa antrenorului.

Dacă George Copos are un favorit la echipă, acesta e Constantin. Patronul l-a apărat mereu când a fost implicat în scandaluri. A refuzat chiar o ofertă de 3,5 milioane € de la Dinamo Moscova pentru fundaş.

Şumi ar putea fi demis

Marius Şumudică are destule motive de îngrijorare şi nu este exclus să fie demis. Dinu Gheorghe şi George Copos şi-au pierdut încredera în antrenor şi sunt sceptici că acesta poate redresa echipa în condiţiile în care a reuşit să-şi pună toată echipa în cap.

Primul care ar sosi imediat în Giuleşti să-i ia locul lui Şumudică este Mircea Rednic, care s-a oferit singur. Şi Răzvan Lucescu e în cărţi să preia Rapidul, dar de la vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net