Minora a declarat că a fost luată cu forţa de la domiciliul său din comuna Ghioroiu şi urcată într-un autoturism în care se aflau cei patru bărbaţi, dusă iniţial la o stână din Zătreni, unde a fost violată de ei.Ulterior, ea a fost condusă şi ţinută cu forţa la locuinţa unuia dintre ei, informează Mediafax.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ghioroiu, judeţul Vâlcea, au fost sesizaţi, joi după-amiază, prin apelul 112, despre posibilitatea răpirii unei persoane minore.

Apelul a fost efectuat mama adolescentei, care anunţa că fiica sa de 13 ani, a dispărut de acasă şi se află sechestrată. Femeia a precizat ca a aflat totul de la de la fiica sa, printr-un mesaj pe telefonul mobil. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, minora a fost identificată la domiciliul unuia dintre agresori, în Zătreni.

Din discuţiile purtate cu minora, s-a stabilit că a fost adusă la locuinţa bărbatului, de către acesta, fiind însoţit de alţi trei indivizi.

În continuare se fac investigaţii, urmând ca, în funcţie de concluziile raportului medico-legal şi de probele existente la dosar, să fie propusă o soluţie legală faţă de cei patru indivizi.

loading...
Loading...