Moştenitoare celebre, episodul 6: Aerin Lauder este "Regina Parfumurilor"

Ultima actualizare:

În vârstă de 39 de ani, Aerin Lauder Zinterhofer este considerată una dintre cele mai însemnate personalităţi ale New York-ului. Ea este fiica lui Ronald Lauder, preşedintele companiei Clinique Laboratories şi fost ambasador al Austriei.

  Citeşte şi:    Moştenitoare celebre, episodul 5 - Georgina Bloomberg    Moştenitoare celebre, episodul 4 - Anna Anisimova     Moştenitoare celebre, episodul 3 - Paris şi Nicky Hilton    Moştenitoare celebre, episodul 2 - Ivanka Trump    Moştenitoare celebre, episodul 1 - Casey Johnson

Aerin a crescut la New York, Washington şi Viena. A urmat studii de comunicare la Universitatea Pennsylvania. La scurt timp după absolvire, "prinţesa din Park Avenue" s-a alăturat companiei de cosmetice a familiei.

A muncit foarte mult şi s-a remarcat în foarte scurtă vreme. Ea a fost cea care le-a cooptat pe Gwyneth Paltrow şi Liya Kebede ca modele reprezentative pentru marca de cosmetice. În 1996, Aerin s-a căsătorit cu iubitul ei din timpul facultăţii, Eric Zinterhofer.

Ei au doi fii, Will şi Jack, şi trăiesc cu toţii într-un apartament din Park Avenue, unde se spune că celebra moştenitoare are două dulapuri pline de pantofi. Întreaga familie îşi petrece vacanţele în East Hampton, în celebra vilă în stil grecesc care a aparţinut faimoasei Estée Lauder.

În 2007, Aerin a fost acoperită de glorie după ce a lansat o nouă linie de parfumuri, Colecţia „Tuberoză gardenia".

Nepoata celebrei Estée Lauder

Aerin Lauder este nepoata legendarei Estée Lauder, fondatoarea unui imperiu global de cosmetice de 3,5 de miliarde de dolari. Deşi pare incredibil, ea a început să creeze produse de frumuseţe în chiuveta din bucătărie. Produsele marca Estée Lauder au cucerit întreaga lume.

"Nu există femei urâte, ci femei cărora nu le pasă de modul cum arată sau cred că sunt urâte", obişnuia să spună faimoasa creatoare. Întrebată ce ar lua cu ea pe o insulă pustie, Aerin Lauder a zis: "soţul, copiii şi o sticlă de vin rosé".

Chiar dacă a creat parfumuri de faimă mondială, Aerin spune că parfumul său favorit este "mirosul copiilor" săi după baie. Pe o scară de la 1 la 10, care să estimeze cum arată, moştenitoarea lui Estée şi-a pus cu modestie nota 5.

Cele mai frumoase staruri americane au lucrat cu Aerin

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net