30 de pacienţi transferaţi după incendiul de la spitalul din Constanța mai sunt internaţi. Trei sunt în stare gravă, la ATI

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Treizeci de pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa la Spitalul Judeţean Constanţa mai sunt internaţi, dintre care nouă la ATI, şase fiind externaţi şi urmând să primească tratament la domiciliu. Trei dintre pacienţii de la ATI sunt în stare gravă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi, a declarat, luni, că numărul pacienţilor aflaţi în Terapie Intensivă transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase a scăzut de la 14 la 9.  

Starea pacienților transferați în urma incendiului 

„În această dimineaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă erau 36 de pacienţi transferaţi în urma incidentului de la Spitalul de Boli Infecţioase. Având în vedere evoluţia favorabilă, şase dintre aceştia au fost externaţi, urmând să primească tratamentul la domiciliu, în izolare.

La acest moment, în evidenţele Spitalului Judeţean Constanţa, sunt 30 de pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase, nouă se află la Terapie Intensivă unde, iniţial, erau 14, dar pentru că evoluţia a fost favorabilă au fost mutaţi în alte zone special amenajate pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Alţi 11 sunt în aceste secţii, extensii COVID, 10 sunt internaţi în secţia exterioară de la Agigea. Datele se pot modifica în funcţie de evoluţia pacienţilor în orice moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. 

 Crina Kibedi a precizat că în stare mai gravă sunt pacienţii de la ATI, ceilalţi prezintă forme medii sau uşoare. Aceasta a explicat că trei dintre pacienţii de la ATI se află într-o stare gravă.

În urma incendiului izbucnit, vineri, la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, şapte persoane şi-au pierdut viaţa: cinci pe loc, iar alte două la spitalele unde au fost transferate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net