Elena Udrea se va afla sub lumina reflectoarelor, în prima ediție a emisiunii «40 de întrebări cu Denise Rifai», ce va fi difuzată marți, 6 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D. Telespectatorii vor avea ocazia să afle răspunsurile la o serie de întrebări sensibile, care au fost și sunt încă pe buzele tuturor.


Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator tv, moderator și realizator de emisiune de știri și talk-show. Timp de aproape nouă ani a fost unul dintre cei mai vocali jurnaliști și moderatori de la Realitatea TV. A realizat interviuri cu cele mai importante figuri ale scenei publice românești și a ținut de multe ori primele pagini ale ziarelor prin temele lansate în spațiul public. Iată că jurnalista va putea fi urmărită de acum înainte pe Kanal D.

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitații mei, așadar îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viața profesională sau personală a invitaților mei, astfel încât publicul să își contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitați în platoul emisiunii. În prima ediție, ce va fi difuzată marți, în fața mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a stârnit adevărate valuri mediatice”, a declarat Denise Rifai.

Începând din 6 octombrie, emisiunea „40 de intrebări cu Denise Rifai” va oferi publicului ocazia să afle lucruri nespuse până acum despre personalități din diverse domenii, care au ținut primele pagini ale ziarelor și să descopere noi fațete ale invitaților din emisiune, să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevăr asupra acestora. Invitații vor avea la dispoziție două minute pentru a răspunde la fiecare dintre cele 40 de întrebări, într-un adevărat maraton al sincerității.

Denise Rifai a părăsit Realitatea tv după 9 ani de activitate

Pe data de 15 mai, jurnalista își anunța în mediul online demisia de la postul de televiziune Realitatea Plus, motivul fiind incompatibilitatea apărută între ea și noua linie editoriala a postului.

”Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia ! Însă o să vă spun și dvs ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât se poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editoriala a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă. Eu sunt Denise Rifai. Moderator si Realizator al emisiunii LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra ca profesionist și om care am trait zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs. Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura! Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toți, acolo unde o să merg și eu ! Ps. Știți ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, scria, la acel moment, Denise Rifai.

 

 
 
Loading...