8 Martie, Ziua Femeii. Aici te simți regină de 8 Martie!

Ultima actualizare:

    De 8 Martie, la Therme, femeile vor avea parte de un program special
De 8 Martie, la Therme, femeile vor avea parte de un program special

8 Martie se apropie și dacă nu ți-ai făcut program, află că la Therme ți se pregătește o zi de neuitat. Gimnastică în apă, măști faciale, peeling-uri și infuzii cu uleiuri florale în saună. Atmosfera relaxantă va fi întreținută cu muzică live și cocktail-uri speciale.

Avem o zi în care vrem să ne simțim răsfățate. Unele dintre noi vor alege să iasă la restaurant, altele în club sau să plece cu gașca de fete într-un city break. Dar mai există și categoria de doamne care ar da orice să aibă parte de multă relaxare.

Pentru ele, Therme București a pregătit de 8 Martie o zi plină de răsfăț. Programul cuprinde sesiuni de Go Pink Aqua Gym- o combinație de pași de dans și mișcări de Zumba, măști faciale cu argilă, infuzii cu uleiuri florale în sauna Provence și ritualuri speciale la sauna Alhambra.

În plus, va fi folosit în premieră peeling-ul cu sare și chimen dulce, un răsfăț oriental aromat inspirat din tradiția otomană a hammam-ului.

La bar vor fi pregătite cocktail-uri speciale: Wonder Women, Tiramisu, Martini, Pinkolada.

De la ora 18.00 la ora 19.00, veți putea participa la workshop-ul intitulat “Dress 2 impress”, iar de la ora   ora 19.00, va cânta live Jazzu. La vestiare va fi instalată o stație de Hairstyle, unde vă veți putea aranja părul la plecare.

Grupurile de patru fete, care vor merge la Elysium sau The Palm, vor primi o bătură din partea casei.

O zi de relaxare vă costă în zona Palm 80 de lei/persoană sau 49 de lei, 3 ore. La zona Elysium, unde sunt saunele, plus Palm costă 100 de lei toată ziua și între 69 și 79 de lei, 3 ore.

Iată ce măști vi se pregătesc!

  • Mască argilă ten sensibil- Argila Kaolin cu unt cacao bio. Este special concepută pentru tenul sensibil, ajută la regenerarea și hidratarea profundă a celulelor, îmbunătățește aspectul pielii, scade roșeața și inflamașia, antioxidant puternic, încetinește procesul de îmbătrânire, diminuează ridurile fine;
  • Mască Argilă ten gras- Argila Albastră cu unt de shea și ulei de cocos. Acesta curăță și îngrijește tenul mixt cu tendințe de îngrasare, calmează pielea iritată, absorbat puternic, absoarbe impuritățile, secrețiile și excesul de sebum, are proprietăți purifiante și detoxifiante;
  • Mască Argilă ten mixt- Argila Marocană Roșie cu boabe de Tonka și Extras de Coffee Arabica. Este special concepută pentru regenerarea epidermei și îmbunătățirea, creșterea colagenului natural al pielii, este un regenerator puternic, oferă fermitate, strălucire și curățare în profunzime. Efectul este unul energizant și fortifiant pentru celulele pielii. Conferă fermitate și elasticitate după prima aplicare.

Bărbații care vor să le facă partenerelor de viață o surpriză, au la dispoziție cardurile cadou. Acestea costă între 100 și 400 de lei și se pot achiziționa pe baza lor bilete de intrare la Therme, dar și produse și servicii din interiorul SPA-ului.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net