Accident cu dricul. Trei tineri au furat o mașină mortuară și s-au răsturnat cu ea după ce au gonit pe ulițe

Ultima actualizare:

    Dricul era nou-nouț și nu apucase să facă nici o cursăFoto: ziaruldeiasi.ro
Dricul era nou-nouț și nu apucase să facă nici o cursăFoto: ziaruldeiasi.ro

Ce mai fură românul când se plictisește? Ei bine mai nou dricurile firmelor de pompe funebre. O faptă de acest gen s-a petrecut zilele trecute într-o localitate din Iași, unde trei tineri zburdalnici au furat un dric, au gonit cu el pe străzi și s-au răsturnat.

Cei trei tineri de loc din comuna Răducăneni au aflat că un vecin care avea firmă de pompe funebre și-a cumpărat dric nou. S-au dus să îl vadă și l-au găsit în fața porții cu cheile în contact. Potrivit ziaruldeiasi.ro, s-au urcat în dric şi au plecat la plimbare, numai că în satul Roşu, într-o curbă, au pierdut controlul direcției, au ieşit de pe drum, iar maşina s-a răsturnat pe o parte. Adolescenții au abandonat mașina furată în șanț și au plecat acasă liniștitți.

Unul dintre suspecți a participat și la anchetă

Proprietarul maşinii a mers la Poliţie, unde a făcut reclamaţie, iar a doua zi dimineaţă acesta a primit vizita oamenilor legii. În timp ce vorbeau cu păgubitul iar acesta spunea pe cine bănuiește, unul dintre tinerii care au furat maşina a trecut prin faţa lor, acesta fiind curios de ce vorbeau poliţiştii cu proprietarul maşinii pe care o furaseră şi s-a alăturat discuţiei. Cu un curaj demn de o cauză mai bună, adolescentul a stat liniștit, a ascultat ce se vorbea ba chiar și-a dat cu părerea despre întâmplare. Ulterior, prin cercetările polițiștilor hoţii au fost depistaţi și a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Șoferul a mai furat o mașină din sat dar a fost iertat

În urma cercetărilor, s-a descoperit că tânărul care s-a suit la volan şi a condus dricul mai are „la activ“ încă un furt de maşină dar a fost iertat. În iuna iulie a anului trecut, adolescentul a furat maşina unui poliţist de frontieră parcată tot pe uliță și lăsată tot cu cheile în contact. Când polițiștii au depistat cine a fost făptașul, polițistul de frontieră l-a iertat pe hoţ şi acesta scăpat de urmărirea penală. Zilele trecute, acesta nu a rezistat şi a recidivat împreună cu doi localnici. Rămâne de văzut dacă proprietarul dricului va ierta făptașii.

Citiți și

FOTO Nu au vrut să o bage în groapă de ziua ei. Una dintre victimele accidentului din Ialomița, înmormântată mai devreme

Ei îţi fac cea mai scumpă înmormântare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net