Accident mortal pe DN1. O adolescentă în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața

Ultima actualizare:

    Accident mortal pe DN1, în județul PrahovaFoto: Prahova news
Accident mortal pe DN1, în județul PrahovaFoto: Prahova news

Un accident grav a avut loc luni seară, 19 noiembrie, pe DN1. În urma impactului dintre două autoturisme, o tânără în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite. Tragedia a avut loc în județul Prahova, în zona Movila Vulpii.

O tânără în vârstă de 17 ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN1. În urma impactului unul dintre vehicule s-a răsturnat, iar traficul a fost ulterior blocat pe sensul de mers către Brașov, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae. Accidentul a avut loc în zona Movila Vulpii, din județul Prahova, potrivit informațiilor oferite de News.ro

O tânără de 17 ani a murit în urma accidentului

Echipajele de salvare care au intervenit la fața locului au găsit într-una dintre mașini o adolescentă de 17 ani decedată și un băiat în vârstă de 19 ani care prezenta mai multe traumatisme. În celălalt autoturism a fost identificat un bărbat de 35 de ani care a suferit, de asemenea, traumatisme la torace și șold. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean din Ploiești. 

Potrivit sursei anterior menționate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu 26 de pompieri militari, două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două maşini de descarcerare, o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport personal şi victime multiple. De asemenea, traficul a fost blocat pe DN1 în zona producerii accidentului, pe sensul de mers către Braşov.

Victima urma să își serbeze ziua de naștere în 5 zile 

Conform Adevărul, fata care a murit în accidentul produs luni seară pe DN1 se numea Andreea Ştefania și era elevă la Colegiul Tehnic Constantin Istrati din Câmpina. De asemenea, ziua de naștere urma să fie în doar 5 zile, în data de 25 noiembrie. Tânăra ar fi împlinit 17 ani. Conform acestei surse, tânăra se afla, de fapt, în mașina bărbatului de 35 de ani, care se presupune că ar provocat accidentul. Martorii au susținut că vehiculul avea viteză mare și părea că se grăbește, șoferii prezenți susșinând că aproape tot timpul făcea semne cu farurile celorlalţi participanţi la trafic să-i facă loc. Se pare că acesta a dorit să evite un TIR și a intrat pe contrasens, într-o mașină care mergea regulamentar. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net