Accident în Prahova cu o cisternă de combustibil. Patru victime, între care și un copil

Ultima actualizare:

    Accidentul a făcut mai multe victimeFoto: ISU
Accidentul a făcut mai multe victimeFoto: ISU

Accident grav, duminică, în Cheia, județul Prahova, unde o cisternă plină cu benzină și motorină s-a izbit de o mașină care circula pe contrasens, scrie presa locală. Patru persoane au fost rănite grav, între care și un copil de 12 ani.

Din primele informații, un șofer de 21 de ani a intrat pe contrasens și a lovit cisterna, care circula regulamentar. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe DN1 A, în Cheia.

„Cisterna este încărcată cu 10 tone de motorină și 14 tone de benzină, însă nu prezintă scurgeri de combustibil. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere și trei ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă”, au transmis reprezentanții ISU Prahova, potrivit ziarului Incomod.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, printre care și un copil de 12 ani. „Femeia de 41 de ani, care era încarcerată, a fost scoasă din autoturism și i se execută manevre de resuscitare. Un tânăr de 20 de ani, lovit grav, și un copil de 12 ani, ambii ocupanți ai autoturismului, au fost transportați la spital”, au mai transmis reprezentanții ISU. Șoferul de 21 de ani a primit îngrijiri la locul accidentului și a refuzat transportul la spital. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net