Accidente grave pe austostrăzile spre mare! A2 și A4 au făcut deja 6 victime

Ultima actualizare:

    Accidentul mortal de pe A4 a avut nevoie de intervenția unui elicopter smurd Foto: SAJ Contanța
Accidentul mortal de pe A4 a avut nevoie de intervenția unui elicopter smurd Foto: SAJ Contanța

Minivacanța de Rusalii a început, din nefericire, cu mai mai multe accidente mortale. Trei persoane și-au pierdut viața - două pe autostrăzile A2 și A4 și una pe Valea Oltului - și alte șase au fost rănite, în mai puțin de 12 ore.

Pe autostrăzile A2 și A4 au avut loc două accidente mortale, soldate cu doi morți. Ambele victime au fost spulberate în momentul în care se aflau pe banda de urgenţă a autostrăzii A2, ce duce spre mare.

A2

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite ieri dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, sensul către litoral, la kilometrul 180. Şoferul unei maşini a staţionat pe banda de urgenţă şi a coborât să ia ceva din portbagaj, moment în care a fost lovit din spate de altă maşină. Bărbatul a murit pe loc, iar alte patru persoane au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital. Traficul în zonă a fost blocat aproape o oră şi jumătate.

Accidente grave pe autostrăzile ce duc spre mare
Accidente grave pe autostrăzile ce duc spre mare

A4

Un bărbat de 53 de ani a murit pe breteaua Autostrada A4, sâmbătă după amiază, după ce a fost lovit de un autocar care circula spre Ovidiu. 

Victima era şofer pe un camion care oprise să-i ajute pe alţi conducători auto care aveau probleme la maşină. În momentul în care s-a dus să ia un compresor a fost lovit de un autobuz al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4, la kilometrul 2 (aproape de oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa).

De altfel, a fost trafic intens pe Autostrada care leagă Bucureştiul de litoral, iar la prânz, circulaţia a fost îngreunată în special în apropierea staţiei de taxare de la Feteşti. Un alt accident mortal grav a avut loc pe DN 7 – Valea Oltului, în zona localității vâlcene Câineni. O persoană a murit și două sunt rănite, una fiind în stare critică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net