Activitatea clubului Bamboo a fost întreruptă. Lista cluburilor din București care au suspendat activitatea

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Primarul Sectoruui 2, Radu Mihaiu, anunţă, sâmbătă seară, suspendarea activităţii Clubului Bamboo, afirmân că ”legea e lege pentru toţi”. ”NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcţiona fără autorizaţie. NU vor putea ocoli legea cum au fost obişnuiţi până acum”, anunţă primarul.

„În seara asta la Bamboo: Poliţia Română, Poliţia Locală, Direcţia de Sănătate Publică, Inspectoratul de Stat în Construcţii. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toţi. Sancţiuni aplicate: amendă şi suspendarea activităţii.

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moţ. Înşurubaţii politici, sponsorii reţelelor de influenţă şi alţi bişniţari conectaţi la cine trebuie, operează făţiş în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moştenit ţara întreagă şi pe noi toţi ceilalţi la pachet. Eu nu permit aşa ceva”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Radu Mihaiu.

Primarul povesteşte că zilele trecute Poliţia Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construieşte un cort, deşi nu au autorizaţie. „Nici nu aveau cum să aibă, spaţiul respectiv e sit arheologic protejat şi nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul şi au formulat o plângere penală, conform procedurilor.

Totuşi, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fiţe în ciuda pandemiei. Joi eram pe teren şi fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul.

Ieri dimineaţă am revenit, alături de Poliţia Română şi Poliţia Locală. Şi-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc şi dădeau din umeri”, a mai scris primarul.

Acesta afirmă că „azi au dat drumul la petrecere”. „Eram pregătiţi. Toate instituţiile cu competenţe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Şi s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcţiona fără autorizaţie. NU vor putea ocoli legea cum au fost obişnuiţi până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate”, a mai precizat rimarul Sectorului 2, informează news.ro.

Lista cluburilor din București care au activitatea suspendată

Trei cluburi de fiţe din Bucureşti - Bamboo, LOFT şi Casa di David- au fost închise sâmbătă, în urma controalelor făcute de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucuresti, pentru că  nu au respectat măsurile sanitare.În urmă cu două zile, conducerea clubului Bamboo anunţa că sâmbăta aceasta va avea loc o petrecere care va începe la ora 01:00 şi se va termina la 06:00 dimineaţa.

Ministrul de interne, Lucian Bode, a anunţat, pe 25 martie, că localurile care nu vor respecta regulile impuse de autorităţi în perioada stării de alertă vor avea activitatea suspendată, dacă sunt amendate de mai multe ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net