Actriţa Ileana Stana Ionescu, victima escrocilor

Ultima actualizare:

Totul s-a întâmplat în decembrie 2011. “Aveam o sumă de bani depusă la o bancă. La un moment dat, am scos 20.000 de euro pentru a merge la Târgul de case. Noi stăm în chirie şi voiam să ne cumpărăm casă, iar acei bani erau pentru un eventual avans. N-am găsit ce căutam, aşa că am zis să punem banii la loc în bancă şi, în primăvară, să reluăm căutările. Numai că au început să ne sune zilnic, nişte persoane de la o firmă de brokeraj”, ne-a povestit soţul actriţei, Andrei Ionescu.

După nenumărate telefoane, soţii Ionescu au cedat şi s-au dus la o întâlnire la sediul firmei.

“Acolo, am stat de vorbă cu trei tineri foarte amabili, care ne-au spus că nu e bine să ţinem banii în casă şi că e bine să-i depunem la ei. Le-am spus că nu ne interesează, pentru că noi vrem ca în câteva luni să ne luăm casă, însă au insistat că putem să luăm dobândă în această perioadă şi să avem un câştig de 30%”, a mărturisit Andrei Ionescu. Au depus 20.000 de euro, apoi alţi 5.000 de euro. Numai că, la o săptămâna după ce au băgat banii în cont, au dispărut. Cei doi soţi au depus plângere la Poliţie, care a constatat că e vorba de o înşelăciune, apoi a declinat cazul către Parchet. “Cei de aici ne-au spus că au deja două cazuri legate de aceeaşi firmă. Deocamdată, însă, nu am primit alt răspuns. Ni s-a spus să aşteptăm”, a încheiat Andrei Ionescu.

“Am speranţe mici că ne vom recupera banii”

Andrei Ionescu, soţul actriţei

«Nu daţi bani unor necunoscuţi»

Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei

 “Poliţia Capitalei recomandă să manifestaţi prudenţă în toate tranzacţiile pe care le efectuaţi şi să nu depuneţi sume de bani în conturile unor persoane necunoscute. De asemenea, vă recomandăm să verificaţi toate informaţiile pe care le oferă pentru a vedea dacă există firmele sau băncile respective. În cazul în care sunteţi victimele infracţiunii de înşelăciune, apelaţi de urgenţă la numărul unic 112.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net