Acuzații de luare de mită la Primăria sectorului 3

Ultima actualizare:

    Primarul Robert Negoiță a ajus joi la DNA pentru a da declarațiifoto: arhiva personală
Primarul Robert Negoiță a ajus joi la DNA pentru a da declarațiifoto: arhiva personală

Ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) fac percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, într-un dosar de corupție. Conform informațiilor furnizate chiar de primarul sectorului 3, Robert Negoiță, ancheta îl vizează pe un angajat al Serviciului de Urbanism.

Biroul Serviciului de Urbanism din primărie e acum percheziționat de ofițerii DGA, iar vizat este un angajat al instituției care  se ocupă cu eliberarea certificatelor de urbanism. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de primarul Robert Negoiță, într-o postare pe Facebook. „În acestă dimineață, la sediul Primăriei Sectorului 3, mai exact în cadrul Direcției de Urbanism, are loc o percheziție efectuată de către Direcția Națională Anticorupție. Este vizată activitatea desfășurată de unul dintre angajații acestei direcții. Primăria Sectorului 3 pune la dispoziție toate documentele solicitate, sprijină eforturile DNA în desfășurarea anchetei și își reafirmă angajamentul în clarificarea oricărei suspiciuni de corupție”, spune primarul.

Primarul Robert Negoiță a confundat Direcția Generală Anticorupție (DGA) cu Direcția Națională Anticorupție (DNA). Reprezentanții DGA (instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne) au declarat agenției Mediafax că efectuează percheziții într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului București. Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare. Ofiţerii DGA au făcut percheziţii în biroul acestuia, de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, dar şi la locuinţa suspectului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net