Afaceristul George Bosânceanu, şi fără hotel, şi după gratii

Ultima actualizare:
Miron Cozma stătea gratis la Histria
Miron Cozma stătea gratis la Histria

Necazurile se ţin lanţ de omul de afaceri constănţean George Bosânceanu (37 de ani). După ce, în a doua zi de Crăciun, autorităţile i-au demolat Hotelul Histria, ieri l-au arestat pentru evaziune fiscală. S-au grăbit, de frică să nu fugă din ţară!

George Bosânceanu deţine trei hoteluri la malul mării: Histria, Scorilo şi Gec. Primul dintre ele a fost demolat la sfârşitul anului trecut, după ce fusese extins ilegal.

Ieri, omul de afaceri a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acuzat de mai multe infracţiuni.

Potrivit anchetatorilor, el nu a înregistrat în contabilitate profitul întreg, să nu plătească taxe, cauzând astfel, cel puţin din prima evaluare, un prejudiciu la bugetul de stat de 100.000 de lei.

Toate cele trei construcţii au fost extinse ilegal şi li s-au adăugat etaje şi mansarde. Mai mult, s-a descoperit că hotelurile erau alimentate la branşamente ilegale, prejudiciul cauzat Enel fiind de aproximativ 400.000 de euro.

Alături de Bosânceanu a ajuns după gratii şi Adriana Ciocoiu, administrator al uneia dintre firmele sale.

Cei doi sunt învinuiţi de evaziune fiscală, construcţii ilegale, furt de curent cu consecinţe deosebit de grave, iar Adriana Ciocoiu este acuzată şi de fals.

Anchetatorii au arătat, în propunerea de arestare preventivă, că au recurs la această măsură din cauză că aveau informaţii că Bosânceanu se pregăteşte să fugă din ţară.

„Acesta a făcut pregătiri pentru a se sustrage de la urmărire penală, fiind date că încearcă să obţină documentele necesare părăsirii teritoriului ţării cu ajutorul Ambasadei Australiei la Belgrad", au arătat procurorii.

Miron Cozma stătea gratis la Histria

Printre cei care au fost evacuați la începerea lucrărilor de demolare s-au numărat şi Miron Cozma şi soția sa, vedeta Marinela Nițu.


    Miron Cozma stătea gratis la Histria
Miron Cozma stătea gratis la Histria

Cei doi ocupau un apartament la etajul 4, unul dintre cele demolate, pus la dispoziție gratuit de George Bosânceanu.

Ei nu se aflau în apartament la momentul începerii lucrărilor de demolare, însă Miron Cozma a revenit val-vârtej în Constanța când a aflat vestea.

"Luceafărul huilei" a acuzat că din cameră i-au dispărut 80.000 de lei, un inel care ar fi putut aparține lui Alexandru Ioan Cuza, manuscrisele cu poeme şi chiar mâncarea din frigider.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net