Alegeri prezidențiale 2019. Ce rochie fabuloasă a avut Ramona Ioana Bruynseels la nuntă

Ultima actualizare:

    Ramona Ioana este căsătorită cu Dominic Bruynseels, bărbatul cu care este împreună de 18 aniFOTO: Facebook
Ramona Ioana este căsătorită cu Dominic Bruynseels, bărbatul cu care este împreună de 18 aniFOTO: Facebook

Dacă va câștiga alegerile prezidențiale 2019, Ramona Ioana Bruynseels (38 de ani) ar fi prima femeie președinte a României și cea mai tânără. Puțini știu că Ramona Ioana Bruynseels și-a refăcut viața după un divorț dureros și s-a căsătorit cu bărbatul iubit abia anul acesta, după o relație de 18 ani. La cununie, Ramona Ioana a purtat o rochie de mireasă fabuloasă.

Ramona Ioana Bruynseels (38 de ani) candidează la alegerile prezidențiale 2019. Este tânără, frumoasă, stilată, școlită la Cluj-Napoca și apoi la celebra universitate americană Harvard.

Ramona Ioana Bruynseels, biografie

  • Puțini știu că Ramona Ioana Bruynseels și-a refăcut viața după un divorț dureros și s-a căsătorit cu bărbatul iubit, abia anul acesta, după o relație de lungă durată, de 18 ani.
  • Ramona Ioana s-a născut pe 14 februarie 1980, în Cluj Napoca.
  • La 15 ani, ajunge să colaboreze cu radioul public, iar după liceu alege să studieze la Facultatea de Drept din Cluj Napoca.
  • Ulterior, Ramona Ioana devine preparator la Universitatea de Drept pe care o absolvise și consilier juridic la MApN.
  • Ajunge la Banca Comercială Română (B.C.R.), unde ocupă pe rând mai multe poziții, iar ulterior este numită consilier al Președintelui și șef de cancelarie. Acolo l-a cunoscut și pe actualul său soț, Dominic Bruynseels.

A trecut printr-un divorț dureros

Se căsătorește în timpul studiilor în SUA și se separă doi ani mai târziu de primul său soț. În 2012, pleacă în Africa de Sud, unde face voluntariat în cadrul unei organizații non-guvernamentale dedicate sprijinirii copiilor abandonați, scrie adevarul.ro.

Ulterior, pleacă din Africa de Sud, în SUA, unde este acceptată la Harvard Kennedy, dar a ales să se întoarcă în țară, spre deosebire de alți colegi.

În iulie 2017 este numită consilier de stat în Guvernul Tudose, pentru relația cu SUA și competitivitate.

Apoi, este promovată Secretar de Stat în același Guvern, unde răspunde de relația cu SUA și politici publice.

În decembrie 2018 este numită consilier în cabinetul Vioricăi Dăncilă, pentru mediul de afaceri, funcție la care renunță înainte de alegerile europarlamentare.

Câteva săptămâni mai târziu, Ramona Ioana face pasul spre politică și este desemnată candidată la președinție din partea umaniștilor.

Ramona Ioana, căsătorită cu Dominic Bruynseels

Ramona Ioana este căsătorită cu Dominic Bruynseels, bărbatul cu care este împreună de 18 ani și căruia i-a dăruit două fetițe acum în vârstă de 7 și 9 ani, Aileen Ioana și Aryanna Maria.

Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit religios pe 11 mai 2019 și a avut o rochie de mireasă fabuloasă
Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit religios pe 11 mai 2019 și a avut o rochie de mireasă fabuloasă

Ramona Ioana și Dominic Bruynseels au două fetițe adorabile
Ramona Ioana și Dominic Bruynseels au două fetițe adorabile

Dominic Bruynseels (59 de ani) este preşedintele First Bank, mai în vârstă cu 20 de ani decât ea.

Nunta celor doi a avut loc în luna mai 2019 și a fost urmată de o petrecere grandioasă. Mireasa a purtat o rochie cu motive tradițional românești.

”Suntem împreună de mulți ani. Avem două fetițe, am împărțit bucurii și necazuri. Am trăit pe trei continente. Nu a fost întotdeauna ușor, însă dragostea, respectul și dorința de a reuși că familie ne-au readus la mal de fiecare dată când am fost încercați de valuri. Astăzi zâmbesc atât de larg în mare parte datorită ție, Dominic. 11 mai 2019. Familia mea s-a întregit și în fața lui Dumnezeu”, a scris Ramona Ioana Bruynseels, pe pagina ei de Facebook.

De ce candidează la alegerile 2019 Ramona Ioana Bruynseels

”Ramona Ioana Bruynseels este o reprezentantă a generaţiei tinere, deştepte şi hotărâte, o ardeleancă de la Cluj, absolventă de Harvard care, în loc să ramână în America, a adus America în România, s-a întors acasă şi vrea să contribuie real, cu educaţia, experienţa şi energia sa, la o schimbare, profundă, în bine, a României“, este descrierea făcută de partid.

Potrivit declarației de avere depuse la BEC, Ramona Ioana Bruynseels are două terenuri, două apartamente, două case și alte două case de vacanță. Deține un autoturism marca Land Rover (2010), bijuterii și ceasuri în valoare estimată de 70.000 de euro, alte obiecte de valore, de circa 30.000 de euro. Soții Bruynseels au 24 de conturi deschise la bănci din țară și străinătate, cu următoarele sume: 153.466 lei, 333.256 euro, 1.343.256 lire sterline, 12.365.829 dolari și 3,5milioane ranzi sud-africani, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Zece pentru Cotroceni! Campania electorală începe în 12 octombrie

Alegeri prezidențiale 2019. Ei sunt cel mai puțin cunoscuți candidați

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net