Alertă de coronavirus pe aeroportul din Timișoara! 100 de pasageri, blocați la sol

Ultima actualizare:
Aproape 100 de pasageri, ținuți la sol
Aproape 100 de pasageri, ținuți la sol

Este o panică generală printre românii care urmau să plece în Italia! O sută de pasageri care așteptau să se îmbarce spre Treviso, Italia, de pe aeroportul Timișoara sunt blocați pe pistă. E alertă de coronavirus, pentru că avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Bergam. Astfel, autoritățile au decis să îl oprească la sol pentru o dezinfecție de urgență.

Românii care aveau programat zborul spre Treviso așteaptă acum o altă aeronavă a companiei aeriene, relatează Digi24. Ministerul Sănătății a transmios că nu are date despre operatiunea de dezinfecție a aernbavei sosite din Italia la Timișoara.

O parte dintre românii care urmau să decoleze azi de la Timișoara spre Treviso au și renunțat la călătorie și, de teama situației din Italia, au decis să rămână în România.


    Aproape 100 de pasageri, ținuți la sol Foto: captură Digi24
Aproape 100 de pasageri, ținuți la sol Foto: captură Digi24

În Italia au fost confirmate 132 de contaminări, 26 dintre bolnavi fiind la terapie intensivă. În ultimele 48 de ore, două persoane au murit, iar autoritățile italiene fac tot posibilul ca virusul să nu se răspândească. Au fost închise școli , spitale, tribunale, restaurante, dar și magazine. Românii care se întorc în țară din Veneto și Lombardia (Italia), unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net