Este o panică generală printre românii care urmau să plece în Italia! O sută de pasageri care așteptau să se îmbarce spre Treviso, Italia, de pe aeroportul Timișoara sunt blocați pe pistă. E alertă de coronavirus, pentru că avionul care urma să plece la Treviso tocmai sosise de la Bergam. Astfel, autoritățile au decis să îl oprească la sol pentru o dezinfecție de urgență.


Românii care aveau programat zborul spre Treviso așteaptă acum o altă aeronavă a companiei aeriene, relatează Digi24. Ministerul Sănătății a transmios că nu are date despre operatiunea de dezinfecție a aernbavei sosite din Italia la Timișoara.

O parte dintre românii care urmau să decoleze azi de la Timișoara spre Treviso au și renunțat la călătorie și, de teama situației din Italia, au decis să rămână în România.

coronavirus.jpg

Aproape 100 de pasageri, ținuți la sol
Foto: captură Digi24

 

În Italia au fost confirmate 132 de contaminări, 26 dintre bolnavi fiind la terapie intensivă. În ultimele 48 de ore, două persoane au murit, iar autoritățile italiene fac tot posibilul ca virusul să nu se răspândească. Au fost închise școli , spitale, tribunale, restaurante, dar și magazine. Românii care se întorc în țară din Veneto și Lombardia (Italia), unde s-au înregistrat cazuri de coronavirus, vor sta în carantină 14 zile

Loading...