Alexandru Socol, unul dintre cei mai activi protestatari din Piaţa Victoriei din 2018, membru al organizaţiei ”Corupţia Ucide”, a murit, surse apropiate acestuia sugerând că ar fi suferit de depresie.


„Adio, Alex! Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 nişte săptămâni. Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbeşti şi te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poţi. (...)   

Alex s-a dus pentru că nu am reuşit, noi toţi cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează. E păcat, e strigător la cer, să nu conştientizăm importanţa acestui tratament! Sunt vieţi pe care le putem salva, oameni pe care i-am putea avea încă lângă noi dacă am înţelege cât de util e acest tratament!  

Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi! Şi iartă-mă că acum nu pot să zâmbesc”, a scris parlamentarul USR Florina Presadă pe pagina sa de Facebook.  

Potrivit DC News, Alexandru Socol s-ar fi sinucis.

Citește și:

Proteste Piața Victoriei: imagini dramatice din timpul violențelor

 
 
Loading...