La 81 de ani de la lansare, Monopoly - cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume - are o nouă ediție, dedicată firmelor celebre - precum Ford, Puma, Transformers sau Skype. Actorul George Piștereanu (26 de ani) promovează noul Monopoly și e primul boss în acest joc.


Unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de societate din lume a lansat o nouă ediție, Monopoly Empire. Acum, jucătorii pot cumpăra 16 dintre cele mai populare branduri, pot deține funcția de boss în cadrul jocului și să-și dezvolte abilitățile de lideri.

Actorul George Piștereanu e primul boss Monopoly Empire 2016

Noul joc Monopoly a fost testat și de George Piștereanu, cunoscut din producțiile „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”. Tânărul actor

În această ediție, jucătorii au posibilitatea de a construi adevărate imperii financiare, prin achiziționarea mărcilor de prestigiu disponibile pe tabla de joc, printre care se numără și Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul vine și cu un set nou de șase pioni reprezentativi pentru mărcile din joc.

„Spre deosebire de alte ediții ale jocului, Monopoly Empire le permite jucătorilor să interacționeze cu branduri pe care ei le îndrăgesc și ale căror produse le folosesc în viața de zi cu zi. De asemenea, jocul conține elemente esențiale în viața oricărui boss care știe să facă business, precum panourile publicitare sau cartonașele care le permit să preia mărcile competitorilor în propria administrație. Astfel, ei au puterea de a acționa exact așa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business în realitate”, spune Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Conceptul jocului Monopoly Empire 2016 este familiar pasionaților de Monopoly, aceasta fiind cea de a treia ediție dedicată brandurilor pe care producătorul de jocuri și jucării Hasbro o lansează în ultimii trei ani.

A împlinit 81 de ani

monopoly_empire.jpg

monopoly empire 2016 editie noua
Monopoly Empire este noua ediție a jocului, lansată în prima jumptate a anului 2016
foto: Hasbro

 

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume. Lansat la 19 martie 1935, jocul a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial. În prezent, Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro - una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global - a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

Catan și Dixit, în topul celor mai populare jocuri de societate

jocuri_societate_catan_si_dixit.jpg

top jocuri societate catan dixit
Jocurile Catan și Dixit sunt foarte populare printre amatorii de jocuri de societate
colaj: Click!

 

 
 
Loading...