Aterizare de urgenţă la Timişoara după ce unui bebeluş i s-a făcut rău în avion

Ultima actualizare:

    Wizz Air a anulat trei zboruri din cauza grevei din Italia
Wizz Air a anulat trei zboruri din cauza grevei din Italia

O aeronavă Wizz Air, care venea de la Bucureşti şi se îndrepta către Pisa (Italia), a aterizat, astăzi, de urgenţă, pe Aeroportul din Timişoara, transmite Mediafax.

UPDATE ORA 14.27. Directorul Serviciului de Ambulanţă Timiş, Iancu Leonida, a declarat, pentru Mediafax, că fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, după ce medicii i-au acordat primul ajutor pe platforma aeroportului."Fetiţa a fost transportată, alături de mama sa, care o însoţea, la spital. Fetiţa a fost diagnosticată cu insuficienţă respiratorie acută pe o malformaţie cardiacă. În mod normal nu avea indicaţie de zbor. S-a decompensat în avion, practic. Acum este în stare stabilă, însă gravă", a spus Leonida.

UPDATE ORA 13.12. Directorul Aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu, a declarat pentru Mediafax că "este vorba despre o fetiţă de nouă luni care are probleme respiratorii. Medicii de la ambulanţă îi acordă primul ajutor pe platformă, lângă aeronavă, iar, dacă starea fetiţei este gravă, cel mai probabil va fi transportată la Spitalul de Copii «Louis Ţurcanu»".

UPDATE ORA 13.00. Potrivit unor surse din interiorul aeronavei, este vorba despre un bebeluş care ar fi suferit un preinfarct.

Directorul Aeroportului din Timişoara, Daniel Idolu, a declarat că piloţii au solicitat aterizarea de urgenţă, după ce unui copil aflat la bordul aeronavei i s-a făcut rău.

La faţa locului a sosit şi o ambulanţă pentru a acorda primul ajutor copilului sau pentru a-l transporta la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net