Au apărut brazii în piaţa Obor. Vezi cât costă!

Ultima actualizare:

Preţurile variază între 70 şi 400 de lei pentru un pom de cameră, iar cei cu tot cu rădăcini, care pot fi replantaţi costă şi 1.500 de lei.

„Sunt aduşi din Austria şi Danemarca. Cei din România nu sunt atât de frumoşi şi se scutură repede, pe când cei pe care îi comercializăm noi sunt de calitate. Majoritatea rezistă până la sfârșitul lunii ianuarie fără să le pice acele. Brăduţii pentru replantat în curte se prind pentru că îi vindem cu tot cu pământul din care au fost scoşi, spre deosebire de cei din supermarket-uri, unde riscul să se usuce este foarte mare”, susţine Ovidiu Neacşu, directorul comercial al firmei Silva Grup România.

Acesta mai spune că deja a vândut aproximativ o sută de brăduți în mai puţin de două zile.

„Deşi lumea nu se grăbeşte să ia de pe acum brazi de teama de a nu se usca până de sărbători, am avut sute de vizitatori deja şi am vândut aproximativ 100 de bucăţi. Estimăm că vom vinde aproximativ 30.000 de brazi până la finele lui decembrie. Trebuie spus că nu vom modifica preţurile în apropierea Crăciunului, iar acestea vor rămâne constante”, a mai adăugat Ovidiu Neacşu.

Sectorul 1: Matache, Amzei, 1 Mai, Domenii, Floreasca, Dorobanţi, 16 Februarie, Aurel Vlaicu şi Pajura.Sectorul 2: Basarabiei, Obor, Dobroieşti, Morarilor, Colentina şi Vatra Luminoasă.Sectorul 3: Râmnicu Sărat, 23 August, Ozana şi Alexandru Vlahuţă.În sectorul 4, nici o piaţă nu a fost autorizată pentru a vinde brazi.Sectorul 5: Rahova, George Coşbuc, Ferentari şi Cotroceni.Sectorul 6: Valea Ialomiţei şi Drumul Taberei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net