Au demolat din greșeală alt bloc

Ultima actualizare:

    Muncitorii firmei nu  au mai aşteptat să li se indice exact blocul care trebuie demolat şi s-au pus pe treabă
Muncitorii firmei nu au mai aşteptat să li se indice exact blocul care trebuie demolat şi s-au pus pe treabă

O firmă de construcţii care are contract cu Primăria Giurgiu pentru demolarea unui bloc dezafectat în cartierul Istru al municipiului a demolat un alt bloc în locul celui care trebuia pus la pământ, transmite Mediafax.

Construcţia care trebuia demolată este un fost cămin, situat într-o zonă de la periferia Giurgiului. În zonă sunt două construcţii foarte asemănătoare, respectiv căminul C şi căminul D, pe care autorităţile locale anunţaseră că le vor pune la pământ şi în locul cărora urmează a fi construite locuinţe sociale noi.

Primăria a încheiat, în urma unei licitaţii, un contract cu o firmă de construcţii pentru demolarea unuia dintre cămine, însă reprezentanţii firmei au venit cu buldozerele şi au demolat parţial celălalt bloc, nu pe cel prevăzut în contract.

«Acţiunea de demolare a început mai devreme, şi nu aşa cum ar fi trebuit. Firma care a câştigat prin licitaţie această acţiune nu a aşteptat ordinul de începere a demolării, iar echipa a acţionat prin demolarea unui alt bloc decât cel care trebuia în prima fază. Problema nu a fost la Primărie”, a afirmat primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu. La rândul lor, reprezentanţii firmei de construcţii spun că îşi asumă greşeala şi că vor suporta consecinţele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net