Autostrada Soarelui, redeschisă între Lehliu și Drajna. Circulaţia a fost oprită din cauza poleiului

Ultima actualizare:

CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) și Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiții de siguranță.

UPDATE: în jurul orei 11, sâmbătă (26 ianuarie), Circulția rutieră a fost redeschisă pe A2 între Lehliu și Drajna (km 64+500 - km 105+500) pentru toate categoriile de autovehicule.

Utilajele CNAIR acționează pe acest sector de drum cu material antiderapant, pentru a putea redeschide circulația în cel mai scurt timp posibil. 

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301, de pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Imagini de la acest eveniment puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net