Autostrada Soarelui a intrat din nou în reparații. Se lucrează de vineri, 18 februarie, la partea carosabilă, pe sectorul Fundulea- București, iar traficul este deviat și restricționat. Iată când se termină lucrările!


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că au început lucrările pe Autostrada Soarelui. Se fac reparații la partea carosabilă, pe sectorul Fundulea- București, din beton, între km 17 și 11, respectiv 33-27.

Autostrada Soarelui a intrat în reparații și se circulă cu restricții

Astfel, traficul este deviat de pe calea 2, Constanța-București, pe calea 1, București-Constanța, și s-a instituit restricții de viteză, de 60km/h.

lucrari-autostrada-soarelui.jpg

A doua bandă de ciculație, spre Constanța, a fost decopertată
A doua bandă de ciculație, spre Constanța, a fost decopertată

De asemenea, s-a închis nodul rutier de la km 15 ce face accesul la și de la localitățile Cernica și Bălăceanca și s-a închis circulația pe breteaua de ieșire din A2 în DN Centura București, pe sensul Constanța- București.

Șoferii care circulă pe sensul Constanța -București, și vor să intre pe Centura Capitalei, trebuie să întoarcă la intersecția cu sens giratoriu de la km 10.

Se ridică restricțiile de pe Autostrada Soarelui în perioada Paștelui

Cei de la CNAIR au anunțat că se va interveni și la rosturile de dilatație ale podului Tanganu de la km 18.

Lucrările au termen de finalizare 27 mai, dar în perioada sărbătorilor Pascale, nu se vor executa lucrări și nu vor fi instituite restricții de circulație. Mai exact, între 28 aprilie și 3 mai.  

 

Citește și: 

Amendă pentru gropile de pe Centura Capitalei. Poliția a sancționat administratorul drumului

 

 

 
 
Loading...