Avocata lui Liviu Dragnea: «Consideră în continuare că este un om nevinovat»

Ultima actualizare:
Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoare
Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoare

Flavia Teodosiu, vocata lui Liviu DSragnea, a declarat, marţi, că acesta se consideră în continuare un om nevinovat și că speră să fie liber cât mai curând.

Instanţa Superemă va judeca contestaţia depusă de Liviu Dragnea, prin care cere să fie achitat de pedeapsa de 3 ani ani şi jumătate din dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

„Textul de lege este foarte sec, textul de lege spune că un complet de judecată poate dispune şi suspendarea hotărârii care este atacată cu contestaţie în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a spus apărătoarea lui Dragnea, care a precizat că în cadrul şedinţei de judecată a fost pusă în discuţie admisibilitatea în principiu a contestaţiei în anulare.Întrebată care sunt şansele ca Liviu Dragnea să fie liber anul viitor, Flavia Teodosiu a răspuns: „Consideră în continuare că este un om nevinovat şi am considerat că ceea ce s-a susţinut în cadrul contestaţiei în anulare este perfect legal şi admisibil şi să sperăm că vom avea să zicem prim pas. Nu ştiu dacă astăzi, nu ştiu când, dar sper din tot sufletul ca cel mai curând să se întâmple”, notează Adevărul.

Liviu Dragnea îşi ispăşeşte pedeapsa la Penitenciarul Rahova


    Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoarefoto: captură video Antena 3
Aşa arată acum Liviu Dragnea după cinci luni de închisoarefoto: captură video Antena 3

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman. A stat în perioada de carantină de 21 de zile și a fost dus în cea mai bună celulă, în care a mai ”locuit” și Adrian Năstase. Cum a aflat că la Rahova considerat penitenciar de tranzit s-a amenajat un pavilion pentru persoane private de libertate cu regim protejat, Dragnea a optat pentru a nu se muta. Deși celula are patru paturi, când a venit a stat singur iar acum îl are coleg pe fostul șef al Fiscului, Sorin Blejnar. Cei doi stau toată ziua la taclale și se plictisesc unul cu altul, având în vedere că au statut de deținuți cu regim închis. Pe etaj cu ei stă un alt deținut celebru, Radu Mazăre, cu o pedeapsă mult mai mare, nouă ani de închisoare tot în regim închis, dar care s-a acomodat cu locul mult mai bine și are trei colegi de cameră: doi turci și un român.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net