Examenul de BAC 2020 a continuat, miercuri, 24 iunie, cu susținerea probelor obligatorii specifice profilului – Matematică sau Istorie. Iată ce a picat la Matematică, la profilul Mate-Info.


BAC 2020. Subiectele la Matematică

Absolvenții de liceu au susținut astăzi, 24 iunie, proba obligatorie a profilului, la Matematică și Istorie. Cei care au terminat licee cu profil real, tehnologic sau militar, precum și absolvenții specializărilor învățători-educatoare au dat examenul la Matematică. Absolvenții de la profilul umanist și de la vocațional au susținut bacalaureatul la Istorie.

Joi, 25 iunie, elevii susțin proba la alegere

Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu: Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

Citește și:

Bacalaureat 2020. Rezolvarea subiectelor la Limba română. Ce au trebuit să puncteze elevii

 
 
Loading...