Au început emoțiile și pentru absolvenții de liceu care nu au susținut probele orale, cele de competențe. Astăzi, 24 august este programată proba competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română.


Pentru susținerea probelor orale, de competențe, de la Bac 2018, sesiunea de toamnă, s-au înscris 5.707 de absolvenți de liceu care nu au promovat sau nu s-au prezentat în sesiunea din februarie-martie. La probele scrise, au fost eliminați 84 de candidați care încercau să copieze. Aceștia nu mai pot susține nici o probă din această sesiune de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 și nici în următorii doi ani.

Probele orale au început astăzi, 24 august, cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în Limba română, care se vor desfăşura pe 24 şi 27 august. Pe 28 august va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă,  iar între 29-30 august, evaluarea competenţelor digitale.

Ultima probă se va susține pe 30-31 august, când este programată evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele la Bac 2018, sesiunea de toamnă, vor fi afișate pe 1 septembrie

Primele rezultate ale sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat 2018 vor fi afişate pe 1 septembrie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16.00 – 20.00. În perioada 2-5 septembrie contestaţiile vor fi soluţionate, iar pe 6 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

 
 
Loading...