Un bărbat a fost condamnat la 20 de ani și opt luni de închisoare pentru că și-a înjughiat iubita în vârstă de 36 de ani deoarece aceasta a refuzat să-i satisfacă acestuia fanteziile sexuale. Inculpatul îi pretindea iubitei și prietenelor sale o orgie, iar momentul în care a primit un refuz privind întreținerea de relații sexuale împreună cu el urmarea a fost fatală.


Pe lângă fosta iubită ucisă cu mai multe lovituri de cuțit și fiul în vârstă de 11 ani al acesteia a fost rănit de individ în momentul crimei, când încerca să-și apere mama. Bărbatul este obligat de autorități să suporte și cheltuielile de înmormântare ale iubitei ucise, în valoare de 5000 de euro, precum și plata a câte 50.000 de euro daune morale către cei doi fii ai acesteia și 5000 de lei cheltuielile judiciare, potrivit Știrile Pro TV.
Alexandru Rusu a mai avut antecedente penale anterior, acesta fiind în trecut încarcerat pentru proxenetism. Sentința magistraților Tribunalului Prahova nu este definitivă și poate fi contestată. Inculpatul a fugit inițial după comiterea faptei, dar a doua zi s-a predat autorităților.

loading...
Loading...
Citeste tot despre: