«Becali, noi stăm câte 55 într-o celulă!»

Ultima actualizare:
Ilie Damian ne-a scris  din penitenciarul Focşani  despre condiţiile  grele de detenţie
Ilie Damian ne-a scris din penitenciarul Focşani despre condiţiile grele de detenţie

Puşcăria e pentru unii mumă, pentru alţii ciumă. Asta spun deţinuţii din toată ţara, care se plâng că „şmecherii" sunt trataţi regeşte în arest, în timp ce „sclavii" o duc mai rău ca-n lagăr.

În urmă cu două săptămânii, Click! a arătat cum Gigi Becali a reuşit să-şi pună colegii deţinuţi în cap, beneficiind de condiţii mai bune de arest decât pârnăiaşii de rând. Asta se întâmpla la Jilava. Acum, deţinuţi din toată ţara acuză nedreptăţile din spatele gratiilor.

„E adevărat că Becali beneficiază de condiţii mult mai bune faţă de ceilalţi deţinuţi şi tot adevărat este că, în mod normal, ar trebui să stea tot cum stăm noi, câte 55 într-o cameră de 45,63 mp. Avem două ferestre cu suprafaţa de 1,63 mp şi o fereastră la toaletă, dar ele sunt acoperite cu plasă de sârmă şi nu avem aer suficient", a scris pe adresa redacţiei Ilie Damian, de la penitenciarul Focşani. Bărbatul, care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru că ar fi condus deşi avea permisul suspendat, spune că a făcut plângeri peste plângeri, însă condiţiile de detenţie au rămas aceleaşi.

„Am greşit şi am ajuns aici, dar plătesc mult prea scump cu acest mod de detenţie. Mâncarea este foarte proastă, fără nici un gust: varză sau orez fiert... Capacitatea penitenciarului este de 550 de locuri, iar în momentul de faţă suntem 870 de deţinuţi. Dormim şi câte trei în pat. Ploşniţele şi gândacii merg pe pereţi ca pe bulevard. Suntem expuşi la un focar de infecţie şi nu interesează pe nimeni", completează bărbatul.


    Ilie Damian ne-a scris  din penitenciarul Focşani  despre condiţiile  grele de detenţie
Ilie Damian ne-a scris din penitenciarul Focşani despre condiţiile grele de detenţie

Gigi Becali, 3 ani şi jumătate după gratii

Gigi Becali îşi ispăşeşte pedeapsa de trei ani şi jumătate în penitenciarul Jilava. Omul de afaceri e acuzat că a înşelat statul cu aproape un milion de euro, după ce a dat aproximativ 30 ha de teren extravilan din comuna Ştefăneşti contra a 30 ha intravilan în comuna Voluntari, ambele din judeţul Ilfov. Sâmbătă, Becali şi-a schimbat avocaţii, angajând-o pe Paula Iacob.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net