Bestia asta a violat şi a ucis o fetiţă de 10 ani

Ultima actualizare:
Micuţa a fost găsită într-un sac, la o groapă  de gunoi de lângă casa ei (Fotografii: www.actualmm.ro / www.gazetadenord-vest.ro)
Micuţa a fost găsită într-un sac, la o groapă de gunoi de lângă casa ei (Fotografii: www.actualmm.ro / www.gazetadenord-vest.ro)

Bietul copil! A murit în chinuri, batjocorită şi aruncată la groapa de gunoi într-un sac. Fetiţa de 10 ani din Satu Mare a fost căutată toată săptămâna trecută, iar cel mai harnic era cumnatul ei. În cele din urmă, acesta a recunoscut că a violat fetiţa şi a ucis-o.

Vivien-Patricia D., de 10 ani, din Satu Mare, a fost căutată zile la rând, după ce a dispărut fără urmă duminica trecută, după ce a plecat de la biserică. Rudele au pus afişe în tot oraşul, doar, doar, cineva ştie unde este fetiţa.

simeon stalpnicul png

Când au văzut că nu o găsesc, s-au gândit că a fost răpită de cineva care să o pună să cerşească.

† Vivien-Patricia a dispărut duminică, după ce a ieşit de la biserică

Cel mai harnic în căutarea micuţei a fost Ovidiu Deteşan, în vârstă de 23 de ani, cumnatul fetiţei. Este concubinul Edinei, sora lui Vivien, cu care are doi copii şi unul pe drum. El a fost ultimul care o văzuse în viaţă.

Spunea că au vorbit puţin, apoi fata a plecat singură spre casă. Însă, anchetatorii au văzut înregistrările de la două camere de supraveghere care arătau cu totul altceva. Fetiţa l-a însoţit pe bărbat, nu a plecat singură spre casă.

În cele din urmă, Ovidiu Deteşan a recunoscut oribila crimă. A spus anghetatorilor că a ademenit-o până la cocioaba lui improvizată, a violat fetiţa, apoi a băgat-o într-un sac, a ars hainele copilei şi a aruncat cadavrul la o groapă de gunoi, la doar un kilometru de casă. Fetiţa a fost scoasă din gunoaie la cinci zile de la dispariţie.

„În data de 6 octombrie a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoţească până la coliba improvizată, loc în care a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul . În perioada 6-10 octombrie a participat zilnic la acţiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliţie şi aparţinătorilor victimei", a precizat Daniel Someşanu, coordonatorul echipei de anchetă, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost arestat  în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru 29 de zile pentru viol şi omor calificat. Când a aflat oribila faptă, mama fetiţei a intrat în stare de şoc şi a fost internată în spital. Familia aşteaptă să poată ridica cadavrul fetiţei după efectuarea expertizei medico-legale.  "A fost o fetiţă de aur. Un înger de copil", au declarat despre Vivien cei care au cunoscut-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net